PS: Luncheon – Το νέο εγχείρημα του Σωτήρη Κοντιζά
Ένα νέο μενού και γεύσεις που θα έρχονται σπίτι – Η ανάρτηση του σεφ στο Instagram
Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το PS: Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, με νέο μενού και φαγητό που έρχεται στο σπίτι.
Νόστιμα νέα μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του στο Instagram, o σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας το νέο «αδερφάκι» του Nolan Restaurant και του Proveleggios, το «PS: Luncheon» και το σχετικό account του στα social media.
«Νέο μενού. Νέα εμπειρία. From scratch. Τα καλύτερα έρχονται. Σπίτι σας» σημειώνεται στη σελίδα του «PS:Luncheon».
«Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο και όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης και να καταπολεμώ τη συνήθεια» έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη μακροσκελή ανάρτησή του, στην οποία εξηγεί πώς «γεννήθηκε» το «PS: Luncheon».
«Αν το Nolan Restaurant και ο Proveleggios είναι μια επιστολή, να και το υστερόγραφο. Το PS Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, κατέφτασε και φτιάχνει μια νέα εμπειρία: φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θέλουμε να το τρώμε. Ειδικά σχεδιασμένο για να φτάνει στον προορισμό του.
Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό μας τυρί, καυτερές φτερούγες the nolanverse way. Και μαζί κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου, και 3 DIY kits (pizza, ramen, tacos) για να μαγειρέψετε κι εσείς λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.
Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Και το Nolanverse ξετυλίγεται. Τα καλύτερα έρχονται... σπίτι σας» σημειώνεται στην «παρθενική» ανάρτηση του «PS: Luncheon» το οποίο έρχεται σε συνεργασία με το δίκτυο διανομής της Wolt.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.