Θεματα

Μια γατοκαφετέρια στη Νέα Υόρκη

Για τους λάτρεις των ζώων και του καφέ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
69129-139277.jpg

Το δρόμο του Λονδίνου και του Τόκιο ακολουθεί και η Νέα Υόρκη αφού εγκαινίασε πρόσφατα την πρώτη καφετέρια για γάτες στην Αμερική.

Το «Cat Cafe» στο «Μεγάλο Μήλο», άνοιξε τις πύλες του αρχικά ως καταφύγιο σωτηρίας των αδέσποτων γάτων, αλλά πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε στέκι των γατόφιλων. Η αποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς στα εγκαίνια υπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά ακόμα και δυο ολόκληρες ώρες.

n

Η λογική της καφετέριας είναι ότι οι επισκέπτες παραχωρούν ένα φιλοδώρημα ή πληρώνουν ένα αντίτιμο ανάλογο με τον χρόνο παραμονής τους στο σαλόνι, όπου μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα τους.

Στην καφετέρια παραδίδονται και διάφορα σεμινάρια από ειδικούς κτηνιάτρους όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για την υγεία, τη συμπεριφορά κλαι τις ιδιαιτερότητες των τετραπόδων τους. Υπάρχει και η δυνατότητα ο πελάτης να γίνει ανάδοχος ενός τετράποδου επιλέγοντας μια από τις γάτες που τριγυρνούν εντός της καφετέριας.

n

Ωστόσο οι ουρές είναι πάντα μεγάλες και οι πελάτες είναι αναγκασμένοι σχεδόν πάντα να περιμένουν αρκετή ώρα για να εισέλθουν στο μαγαζί. Ανυπομονούμε να έρθει και στην Αθήνα κάτι τέτοιο λοιπόν! 

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.