- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Όλα όσα μαγειρέψατε την εβδομάδα που πέρασε και ένας νικητής!
Το lockdown2 κυλάει νόστιμα και με πολλά δώρα
Το cooking challenge από την ATHENS VOICE και το www.botilia.gr συνεχίζεται
Με το που ακούσαμε για δεύτερο lockdown το μυαλό μας πήγε στο… φαγητό! Γι αυτό σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε ένα cooking challenge, ώστε και η δεύτερη καραντίνα αυτής της τόσο περίεργης χρονιάς να κυλήσει νόστιμα και δημιουργικά. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο γευστικός λογαριασμός @tastevoice της ATHENS VOICE στο Instagram γέμισε από τις δικές σας λαχταριστές συνταγές. Τόσες πολλές συνταγές που μας άνοιξαν την όρεξη και μας έβαλαν καινούργιες ιδέες... Τι φοβερά κέικ, τι αχνιστές σούπες, πόσα βασιλικά πρωινά!
Cooking challenge, χωρίς νόστιμο δώρο γίνεται; Φυσικά όχι! Μία από τις παρακάτω συνταγές, θα κερδίσει το luxury pack του botilia.gr. Ένα πολυτελές καλάθι γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά, κι άλλες λιχουδιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί όσο διαρκεί το lockdown, οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίζει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλέγεται μέσω κλήρωσης και θα ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα στο λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice). Καλά μαγειρέματα!
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα:
Κέικ μπανάνας από το soulfullofcooking και το artos_kai_theamata:
Σαλάτα ζυμαρικών με dressing κολοκύθας από τη menia.ge:
Γλυκιά κολοκυθόπιτα με καρύδια, ζάχαρη, κανέλα και φύλλο κρούστας από το justlife.gr:
Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο από τη mrsolivespoon:
Σπιτική πραλίνα από χουρμάδες από το medharmonydiaries:
Pancakes με τηγανιτά αυγά από τη mrscookbell:
Porridge βρώμης μέσα σε χυμό πορτοκάλι από τη roulita_ho:
Σάντουιτς με αποξηραμένα άγρια μανιτάρια, γραβιέρα και ρόκα από το xenias_foodstories:
Χούμους με παντζάρι από το baketheclick:
Ψωμί με κουρκουμά, ηλιόσπορους και κολοκυθόσπορους από το adaywithoutgluten:
Αρνάκι λεμονάτο στη γάστρα με ρεβύθια από το apla_spitika:
Tαλιατέλες με κρέμα blue cheese και μανιτάρια πλευρώτους από το ___eatme___:
Διαφορετικό παστίτσιο από την tsoukala_angeliki:
Κοτόπουλο αλά Romana από το 2lovecooking:
Χαλβάς πορτοκάλι από την polly_forager:
Φιογκάκια με τόνο, λιαστή ντομάτα κι ελιά από τη supermum_of_twinboys:
Κουνουπίδι στο φούρνο με μελάσα από το aekitchendiary:
Σαραγλί Θεσσαλονίκης από το marysgramm:
Λουκουμάδες από την ifigeneia_tzimara:
Σαλάτα με σπανάκι, λιαστή ντομάτα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης και κουλούρι Θεσσαλονίκης από το greciantaste:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.