- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Όλα όσα μαγειρέψατε την εβδομάδα που πέρασε και ένας νικητής!
Το lockdown2 κυλάει νόστιμα και με πολλά δώρα
Το cooking challenge από την ATHENS VOICE και το www.botilia.gr συνεχίζεται
Με το που ακούσαμε για δεύτερο lockdown το μυαλό μας πήγε στο… φαγητό! Γι αυτό σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε ένα cooking challenge, ώστε και η δεύτερη καραντίνα αυτής της τόσο περίεργης χρονιάς να κυλήσει νόστιμα και δημιουργικά. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο γευστικός λογαριασμός @tastevoice της ATHENS VOICE στο Instagram γέμισε από τις δικές σας λαχταριστές συνταγές. Τόσες πολλές συνταγές που μας άνοιξαν την όρεξη και μας έβαλαν καινούργιες ιδέες... Τι φοβερά κέικ, τι αχνιστές σούπες, πόσα βασιλικά πρωινά!
Cooking challenge, χωρίς νόστιμο δώρο γίνεται; Φυσικά όχι! Μία από τις παρακάτω συνταγές, θα κερδίσει το luxury pack του botilia.gr. Ένα πολυτελές καλάθι γεμάτο με ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά και τυριά, κι άλλες λιχουδιές, συνολικής αξίας €95! Το cooking challenge θα συνεχιστεί όσο διαρκεί το lockdown, οπότε συνεχίστε να μαγειρεύετε και να μας προσθέτετε με ετικέτα (@tastevoice) στις συνταγές που ανεβάζετε στο Instagram. Ο νικητής της εβδομάδας που θα κερδίζει το luxury pack από το botilia.gr θα επιλέγεται μέσω κλήρωσης και θα ανακοινώνεται κάθε Δευτέρα στο λογαριασμό μας στο Instagram (@tastevoice). Καλά μαγειρέματα!
Ακολουθούν οι 20 συνταγές που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα:
Κέικ μπανάνας από το soulfullofcooking και το artos_kai_theamata:
Σαλάτα ζυμαρικών με dressing κολοκύθας από τη menia.ge:
Γλυκιά κολοκυθόπιτα με καρύδια, ζάχαρη, κανέλα και φύλλο κρούστας από το justlife.gr:
Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο από τη mrsolivespoon:
Σπιτική πραλίνα από χουρμάδες από το medharmonydiaries:
Pancakes με τηγανιτά αυγά από τη mrscookbell:
Porridge βρώμης μέσα σε χυμό πορτοκάλι από τη roulita_ho:
Σάντουιτς με αποξηραμένα άγρια μανιτάρια, γραβιέρα και ρόκα από το xenias_foodstories:
Χούμους με παντζάρι από το baketheclick:
Ψωμί με κουρκουμά, ηλιόσπορους και κολοκυθόσπορους από το adaywithoutgluten:
Αρνάκι λεμονάτο στη γάστρα με ρεβύθια από το apla_spitika:
Tαλιατέλες με κρέμα blue cheese και μανιτάρια πλευρώτους από το ___eatme___:
Διαφορετικό παστίτσιο από την tsoukala_angeliki:
Κοτόπουλο αλά Romana από το 2lovecooking:
Χαλβάς πορτοκάλι από την polly_forager:
Φιογκάκια με τόνο, λιαστή ντομάτα κι ελιά από τη supermum_of_twinboys:
Κουνουπίδι στο φούρνο με μελάσα από το aekitchendiary:
Σαραγλί Θεσσαλονίκης από το marysgramm:
Λουκουμάδες από την ifigeneia_tzimara:
Σαλάτα με σπανάκι, λιαστή ντομάτα, ψητή πιπεριά Φλωρίνης και κουλούρι Θεσσαλονίκης από το greciantaste:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά
Τα εκλεκτά βιολογικά κρέατα των ευβιότοπων είναι εγγύηση
Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα που θα βρείτε είναι ελληνικής προέλευσης, φρεσκοψημένοι και ιδανικοί για να πρωταγωνιστήσουν στα γλυκά των γιορτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.