- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η Νενέλα Γεωργελέ τρώει στο La Gabinoteca.
Μεσογειακή, παιχνιδιάρικη και κυρίως πεντανόστιμη, η ισπανική κουζίνα αγαπιέται με πάθος σε όλο τον πλανήτη. Κι εμείς στην Αθήνα (αρχές Μαΐου), μόλις αποκτήσαμε το καινούργιο μας ισπανικό εστιατόριο, το La Gabinoteca που μάλιστα είναι αδερφάκι του πολύ διάσημου ομώνυμου στη Μαδρίτη. Ο καινούργιος χώρος είναι στο Κεφαλάρι (εκεί που ήταν παλιά η Αίγλη), έχει θερμό βιομηχανικό ντιζάιν, μεγάλη μπάρα και κοκτέιλ που υπογράφει ο γνωστός Έλληνας bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου.
Οι νοστιμιές πατούν στην παράδοση της ισπανικής κουζίνας αλλά κλείνουν το μάτι και στη μοριακή γαστρονομία και σερβίρονται σε πιατάκια, αλλά και σε βαζάκια, γλαστράκια, παλιά κουτιά, ένα σωρό «ανορθόδοξα» σκεύη της σύγχρονης και μοδάτης art de la table. Ο Nino Redruello (φωτό), μέγας σεφ και γιος της οικογένειας ιδιοκτητών του μαδριλένικου ρεστό, είναι εδώ με την ομάδα του και εξασκούν το ελληνικό τιμ στα μυστικά της βάσκικης κουζίνας με τάπας, τορτίγιες που σερβίρονται σε ποτήρι, τάκος και άλλα πολλά που αναμένονται να προσελκύσουν σύσσωμο το αθηναϊκό γκουρμέ κοινό. Ανοιχτό από το πρωί στις 9 και για καφέ.
Δηληγιάννη 56, Κηφισιά, Κεφαλάρι, 210 8083988