10 μέρη για κορυφαίο καφέ στο χέρι στο κέντρο της Αθήνας
Τα takeaway με τον τελειότερο καφέ που υπόσχονται να ζεστάνουν τις καρδιές όλων μας μέσα στο lockdown.
TAF, Lot51, Rabbit Punch, Mr Bean, Cupaki και μερικά ακόμη στέκια για τέλειο καφέ στο χέρι στο κέντρο της Αθήνας
Αγαπημένοι coffee addicts και urban lovers αυτής της πόλης, που η καραντίνα σας στέρησε την απόλαυση μιας ζεστής κούπας καπουτσίνο στον cozy καναπέ του αγαπημένου σας καφέ, έχουμε να σας πούμε δυο λέξεις: λύσεις υπάρχουν.
Η ζωτικής σημασίας (για κάποιους) ιεροτελεστία του καφέ μπορεί να συνεχιστεί, είτε παραγγέλνοντας τον αγαπημένο μας καφέ μέσα από τις πάμπολλες εφαρμογές που υπάρχουν, είτε μέσω της υπηρεσίας takeaway, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας που ενδείκνυνται. Όσο εσύ προσπαθείς να αποφασίσεις ποιον από τους δύο τρόπους προτιμάς προκειμένου να γευτείς ένα εξαιρετικό φλιτζάνι καφέ, εμείς σου παραθέτουμε, όχι δύο, ούτε τρία αλλά δέκα από τα πιο ψαγμένα specialty coffee shops του κέντρου της Αθήνας, εδώ όπου από το ξημέρωμα μοσχομυρίζει καβουρδισμένους κόκκους...
Mr Bean Coffee Brewers
Πολλοί από εμάς έχουμε συνδυάσει το πανέμορφο νεοκλασικό της Ηρακλειδών με ένα από τα καλύτερα brunch της Αθήνας. Ακόμα και μέσα στο lockdown, όμως, μπορούμε να απολαύσουμε τα εξαιρετικά αυγά benedict σπίτι μας, παρέα με φρεσκοκαβουρδισμένες ποικιλίες speciality coffee από την πολυβραβευμένη σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομάδα του Underdog. Ηρακλειδών 8, Θησείο. Kaθημερινά 08.30-18.00.
Lot51
Me kolonaki
Εδώ θα βρεις εκλεκτά χαρμάνια από μικρές φυτείες, που καβουρδίζει στο δικό του καβουρδιστήρι. Οι ειδικευμένοι barista του, στοίχημα ότι μπορούν να σε ταξιδέψουν ακόμα και με το takeaway στις παραδοσιακές και εξωτικές χώρες του καφέ. Aπό τις 08:00 ως τις 18:00. Σόλωνος 36, Αθήνα
El Greco
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.