Θεματα

Ταξίδι γεύσεων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από το Island Art and Taste και την Aria Fine Catering

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
68826-138554.jpg

Όταν λάβαμε την πρόσκληση από την Aria Fine Catering και το Island Art and Taste για ένα event που θα παρουσίαζε τις καινούριες τάσεις στο χώρο του food & drink, χαρήκαμε αρχικά για την τοποθεσία. Το Island Private House είναι ένας μοναδικός χώρος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά την άνεση της τεχνολογίας με την «πολυτέλεια» της εξοχής. Η ξύλινη επένδυση, o καταπράσινος κήπος, η θέα στο απέραντο γαλάζιο και η μικρή ζεν πισίνα δημιουργούν ένα αναζωογονητικό περιβάλλον, ενώ τα πολύπλευρα facilities και το υπερσύγχρονο σύστημα οπτικοακουστικών μέσων προσφέρουν ένα υψηλό επαγγελματικό προφίλ.

n

Φτάνοντας στο Island Private House, μας υποδέχτηκαν με ένα δροσιστικό welcome drink cocktail, το οποίο έδωσε αμέσως χρώμα σε ένα μάλλον βαρετό απόγευμα Πέμπτης. Η Aria Fine Catering έχει επιμεληθεί μια σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού για κάθε τύπο εκδήλωσης, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των πρώτων υλών και τις εξαιρετικές γεύσεις. Έχοντας την τιμή να δοκιμάσουμε ορεκτικά με άρωμα Ελλάδας, δροσερές σαλάτες, εξαίσιες παέλιες, ζουμερό κρέας, φρέσκα θαλασσινά και θεϊκά γλυκά, ταξιδέψαμε γευστικά τη Μεσόγειο, από την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι τα παράλια του Cinque Terre και την ηλιόλουστη Προβηγκία, ενώ τα υπέροχα κρασιά και cocktails μας έφεραν ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

n

Ένα είναι σίγουρο. Η ξεχωριστή τοποθεσία του Island Private House σε συνδυασμό με τη μοναδική γευστική ποικιλία της Aria Fine Catering, αποτελούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την επιτυχημένη διοργάνωση μιας δεξίωσης, ενός επαγγελματικού meeting, ακόμα και ενός ιδιαίτερου party γενεθλίων που θα μείνει αξέχαστο.

Φωτό: Island Art and Taste

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.