Θεματα

Πικνίκ αλά Γαλλικά

23 & 24 Μαΐου στον κήπο του Fuga

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
68382-137687.jpg

Τα πικνίκ μας αρέσουν πολύ. Μας αρέσουν όμως περισσότερο όταν κάποιος άλλος αναλαμβάνει την προετοιμασία.

Στις 23 και 24 Μαΐου, το εστιατόριο Fuga σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ανοίγουν το καλαθάκι του πικνίκ και βγάζουν από μέσα καλούδια με άρωμα Γαλλίας και γεύσεις με την υπογραφή του Chef de Cuisine της Σπονδής, William Mahi.

Ο κήπος που βρίσκεται κρυμμένος πίσω από το Μέγαρο Μουσικής και μοιάζει με πίνακα ροκοκό, είναι ήδη φουντωμένος και έχει όλες τις πινελιές που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις. Τις ίδιες μέρες, σε συνδυασμό με το πικνίκ, θα φιλοξενεί και μια σειρά από κεφάτες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, οργανωμένες από το γαλλικό βιβλιοπωλείο Le Livre Ouvert.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 210 3625516.

Παρασκευή 23 Μαίου: 16.00-20.00

Σάββατο 24 Μαίου: 12.00-17.00

Βας. Σοφίας & Κόκκαλη, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.