Το ρεύμα των καιρών με τον καταιγισμό των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να ακολουθήσει ένα εστιατόριο στο Λονδίνο δημιουργώντας μια νέα τακτική στον τρόπο πληρωμής του φαγητού. Το εστιατόριο σερβίρει ένα γεύμα δύο πιάτων σε κάθε πελάτη και όποιος ανεβάσει φωτογραφίες με το φαγητό στο λογαριασμό του στη σελίδα του Instagram, του Twitter ή του Facebook με το hashtag #BirdsEyeInspirations, μπορεί να φάει δωρεάν το γεύμα.
Πρόκειται για το πρώτο εστιατόριο «pay-by-picture» του κόσμου που βρίσκεται στο Soho, ονομάζεται «The Picture House» και το καλοκαίρι θα ανοίξει δύο ακόμη παραρτήματα στο Μάντσεστερ και το Ληντς.
Παράλληλα, στο εστιατόριο θα βρίσκεται και η γνωστή φωτογράφος Μαρί Μάρτ, που θα παρέχει οδηγίες μιας καλής φωτογράφισης προς τους πελάτες.
Το εγχείρημα κάνει θραύση και έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς καθώς σύμφωνα με το Webstagram υπάρχουν 90 εκατομμύρια φωτογραφίες που έχουν ήδη ανέβει στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag «φαγητό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.