Ημέρα Ανεξαρτησίας: Η πιο πολύχρωμη γιορτή του Μεξικού είναι εδώ!
Κέρδισε γεύμα και margaritas για 4 άτομα στο Dos Hermanos
Το Dos Hermanos γιορτάζει την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού με μια μεγάλη φιέστα – Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε γεύμα και margaritas για 4 άτομα
Αν αγαπάς τα ταξίδια, σίγουρα νοσταλγείς την εποχή που μπορούσες να μπεις σε ένα αεροπλάνο και να βρεθείς στην άλλη άκρη του κόσμου χωρίς φόβο και πάθος (και μάσκα). Υπομονή… Θα συμβεί κι αυτό. Μέχρι τότε, όμως, μπορούμε πάντα να ταξιδεύουμε μέσα από το φαγητό (αλήθεια, υπάρχει νοστιμότερος τρόπος να ταξιδεύει κανείς;). Τι λες, λοιπόν, αυτή την Τετάρτη να βρεθούμε στο Μεξικό;
Το Dos Hermanos, το πρώτο αυθεντικό μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας γιορτάζει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου τη μεγαλύτερη μεξικάνικη γιορτή. Η Dia de la Independencia ή αλλιώς η «Ημέρα Ανεξαρτησίας» του Μεξικού είναι από τις σημαντικότερες μεξικάνικες γιορτές και το Dos Hermanos θα την τιμήσει όπως της αξίζει: με μία ανατρεπτική, πολύχρωμη, εντελώς κεφάτη φιέστα! Χορευτές με παραδοσιακές μεξικάνικες φορεσιές θα σου μάθουν τους παραδοσιακούς χορούς του Μεξικού, οι λιχουδιές θα είναι πληθωρικές και ακαταμάχητες, ενώ όλες οι Margaritas με Premium Tequila Don Julio θα έχουν μόλις €5.
Κι αν θες να κερδίσεις πλήρες γεύμα και margaritas για 4 άτομα δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του Dos Hermanos και να γιορτάσεις την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού μαζί με όλη την παρέα σου!
Το μόνο που μένει είναι να αφήσεις το χρώμα της γιορτής να σε οδηγήσει, να υψώσεις το ποτήρι σου κάτω από τις σημαίες του Μεξικού που βρίσκονται παντού και σαν βέρος Μεξικάνος να αναφωνήσεις: “Viva Mexico!”, “Vina la Independencia”!
Κυριαζή 24, Κηφισιά, 210 8087906
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.