Θεματα

Μαγιάτικη γευσιγνωσία στη Scala Vinoteca

Η άνοιξη θέλει καλοπέραση και καλό κρασί

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67131-135413.jpg

«Πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις μας προκαλεί να δοκιμάσουμε το καλό wine resto στο Κολωνάκι με τον μητροπολιτικό αέρα και την θεσπέσια αρχιτεκτονική. Το κτήμα Παυλίδη είναι γνωστό και πολυβραβευμένο για τις εξαιρετικές του ετικέτες. Αύριο Τρίτη 6 Μαΐου το ρεστοράν υποδέχεται το Νίκο Καρατζά, χημικό μηχανικό, οινολόγο και διευθυντή του κτήματος Παυλίδη και σερβίρει γαστρονομικές συνθέσεις που συνδυάζονται ιδανικά με τα κρασιά του Κτήματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ψητά σπαράγγια με μαστέλο Χίου που σερβίρονται με Thema λευκό Sauvignon Blanc, γαρίδες tiradito με σταμναγκάθι, θα τις απολαύσετε με Emphasis Chardonnay και πιπεράτο καρπάτσιο μόσχου με τηγανιτή κάπαρη με Αγιωργίτικο. Για το τέλος, λαχταριστή ψητή μαρέγγα με μους μασκαρπόνε και φρέσκες φράουλες παρέα με ένα ποτήρι Thema ροζέ Tempranillo.Τιμή κατά άτομο 30€.

INFO: 6/5. Scala Vinoteca, Αναγνωστοπούλου & Σίνα 50, 210 361 0041

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.