Θεματα

Μαγιάτικη γευσιγνωσία στη Scala Vinoteca

Η άνοιξη θέλει καλοπέραση και καλό κρασί

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67131-135413.jpg

«Πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις μας προκαλεί να δοκιμάσουμε το καλό wine resto στο Κολωνάκι με τον μητροπολιτικό αέρα και την θεσπέσια αρχιτεκτονική. Το κτήμα Παυλίδη είναι γνωστό και πολυβραβευμένο για τις εξαιρετικές του ετικέτες. Αύριο Τρίτη 6 Μαΐου το ρεστοράν υποδέχεται το Νίκο Καρατζά, χημικό μηχανικό, οινολόγο και διευθυντή του κτήματος Παυλίδη και σερβίρει γαστρονομικές συνθέσεις που συνδυάζονται ιδανικά με τα κρασιά του Κτήματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ψητά σπαράγγια με μαστέλο Χίου που σερβίρονται με Thema λευκό Sauvignon Blanc, γαρίδες tiradito με σταμναγκάθι, θα τις απολαύσετε με Emphasis Chardonnay και πιπεράτο καρπάτσιο μόσχου με τηγανιτή κάπαρη με Αγιωργίτικο. Για το τέλος, λαχταριστή ψητή μαρέγγα με μους μασκαρπόνε και φρέσκες φράουλες παρέα με ένα ποτήρι Thema ροζέ Tempranillo.Τιμή κατά άτομο 30€.

INFO: 6/5. Scala Vinoteca, Αναγνωστοπούλου & Σίνα 50, 210 361 0041

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.