Κοσμοσυρροή έγινε στα 25α γενέθλια του Magic της Algida, που τα γιόρτασε σε ένα πανέμορφο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τους διάσημους φίλους του. Η Λυδία Παπαϊωάννου παρουσίασε τη βραδιά και μας καθοδήγησε να μετρήσουμε αντίστροφα. Οι άνθρωποι της Magic τράβηξαν το μαντήλι και μας αποκάλυψαν την πανδαισία των toppings απ’ την οποία θα μπορούμε να επιλέξουμε τα τρία συστατικά που θα στολίσουν το ξυλάκι μας.
Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τη Σιγκαπούρη και το Τορόντο, ήρθε η σειρά της Ελλάδας να αποκτήσει το ολόδικό της Magic Pleasure Store όπου από τώρα και για λίγους μήνες θα μπορούμε να φτιάξουμε το παγωτό μας όπως το θέλουμε. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρία είδη σοκολάτας (γάλακτος, υγείας, λευκή) και σε μια τεράστια ποικιλία από toppings. Από τα πιο δημοφιλή της βραδιάς ήταν τα καραμελάκια που σκάνε στο στόμα, η αποξηραμένη φράουλα και τα μικρά, λαχταριστά κομματάκια brownies. Ωστόσο, για την συγκεκριμένη και μόνο μέρα υπήρχαν και κάποιες έξτρα γαρνιτούρες όπως crumble μπισκότου και καρύδι. Ξαφνικά ο χώρος γέμισε χρωματιστά ξυλάκια και το Instagram σέλφι με λερωμένες γλώσσες.
Το ξυλάκι ωστόσο δεν είναι μόνο πηγή έμπνευσης για σέλφι, μιας και στα πλαίσια του επετειακού χαρακτήρα, η Magic πρωτοτυπεί με ένα καινοτόμο fashion project. Ένας κορυφαίος σχεδιαστής σε κάθε χώρα καλείται να φτιάξει ένα ρούχο υψηλής ραπτικής, έχοντας στο νου του το κλασσικό ξυλάκι Magic. Το δικό μας φόρεμα είναι σοκολατί, μακρύ και αέρινο, αρχαιοελληνικού τύπου και το σχεδίασε ο ταλαντούχος Δημήτρης Πέτρου. Stay tuned στη σελίδα τους στο facebook, για να το δεις ολοκληρωμένο εντός ολίγων ημερών.
Κολοκοτρώνη 2-5 και Βουλής
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.