Θεματα

Το Belle Amie σαλπάρει για Κυκλάδες

Από 1η εως 30 Μαΐου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66662-134443.jpg

Αφού γευτήκαμε την Κρήτη και τις ιδιαίτερες γεύσεις μιας λεβέντικης Ελλάδας, το Belle Amie μας ταξιδεύει ξανά γευστικά, αυτή τη φορά στις όμορφες Κυκλάδες με τα λευκά σπίτια και τα μπλε παράθυρα. Έτσι, για να δούμε το βραδάκι μια Μαγιάτικη πανσέληνο θαλασσινή, για να μας βρει το καλοκαίρι στο Αιγαίο μεθυσμένους από Ελλάδα.

Ο chef Χρήστος Τζιέρας, εμπνέεται από τα γαλανά νερά και τα παραδοσιακά σοκάκια, «βουτάει» στις Κυκλαδίτικες νοστιμιές από την πλώρη της κουζίνας και μας προσφέρει ένα γλυκό πατατάτο από την Αμοργό κι ένα ρόστο κατσικάκι από τη Νάξο. Μία ρεβυθάδα από τη Σίφνο και ντοματοκεφτέδες ξακουστούς Σαντορινιούς παρέα με μία Volkan black. Δυο φέτες λούτζα, ζεστό ψωμάκι και κοπανιστή από τη Τήνο αλλά και Μυκονιάτικο λουκάνικο και Παριανή μυζήθρα. Αυτές είναι οι γεύσεις που μας ταξιδεύουν στο καλοκαίρι, στη θάλασσα και το δροσερό αεράκι, στις μαγευτικές Κυκλάδες. Και το Belle Amie θα τις διαθέτει όλο το Μάιο.

Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς, τηλ. 210 4175740

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.