Θεματα

Το Magic της Algida κάνει μαγικά

Φτιάξε το δικό σου παγωτό ξυλάκι στο Magic Pleasure Store

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66499-134094.jpg

Το Magic, κλείνει τα 25 και το γιορτάζει με το Magic Pleasure Store. Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τη Σιγκαπούρη και το Τορόντο, το λαχταριστό pop up παγωτοκατάστημα, έρχεται και στην Αθήνα από την Τρίτη 29/4 και για λίγους μόνο μήνες.

Το παγωτοφανταστικό που συμβαίνει εδώ, είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας- αλλά μην αγχώνεστε γιατί θα έχετε τη βοήθεια των Pleasure Makers- το δικό σας ξεχωριστό παγωτό Magic, σε δύο πανεύκολα βήματα: πρώτα, με βάση το παγωτό βανίλια του Magic, επιλέγετε από μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι τρία γαρνιρίσματα για το παγωτό σας. Μπορείτε να διαλέξετε είτε γεύσεις κλασικές (αμύγδαλα και brownies), είτε πιο ιδιαίτερες (μάνγκο και crispy yogurt), είτε τις απόλυτα ανατρεπτικές, όπως άνθος αλατιού και πιπερόριζα. Επίσης, αποκλειστικά και μόνο για το Magic Pleasure Store της Αθήνας, θα υπάρχουν ειδικές γαρνιτούρες, όπως crumble μπισκότου με ελληνικό καφέ και καρύδι.

n

Στη συνέχεια, δείχνετε τη σοκολάτα Magic, στην οποία θέλετε να βουτήξει το παγωτό σας (κλασσική, λευκή ή μαύρη) και το μοναδικό παγωτό ξυλάκι σας Magic, είναι έτοιμο. Τόσο σοκολατοαπλά!

Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής, Σύνταγμα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.