Θεματα

Μεγάλη Πέμπτη βάφουμε τα αυγά

Tips για φυσικό έντονο χρώμα

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 478
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65820-146312.jpg

Αυγά με φυσική βαφή

Βάψτε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας φρούτα, λαχανικά και λουλούδια, προσθέτοντας ένα από τα παρακάτω προϊόντα στην κατσαρόλα όπου βράζουν τα αυγά, και πάντα την απαραίτητη ποσότητα ξιδιού.

Κόκκινο: Φλούδες κόκκινου κρεμμυδιού, Παντζάρια, Ρόδι

Πράσινο:  Σπανάκι

Κίτρινο: Φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού

Μπλε: Κόκκινο λάχανο

Πορτοκαλί: Πάπρικα, Καρότα, Τσίλι (σε σκόνη)

Tip: Όσο περισσότερη ώρα μένουν τα αυγά στην κατσαρόλα (ακόμη κι αν την έχουμε απομακρύνει από το μάτι της κουζίνας), τόσο πιο έντονο γίνεται το χρώμα. Για σχέδια χρησιμοποιούμε φύλλα πάνω στο αυγό, το οποίο τοποθετούμε σε μια νάιλον κάλτσα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.