Θεματα

Μύρισε καλοκαίρι

Μπίρα «Νήσος» και χειροποίητα μακαρόνια στο Καλλίστη Γεύσις

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64812-130565.jpg

Η Παρασκευή 11 Απριλίου μπορεί να είναι μια ανάσα πριν το Πάσχα, αλλά στην κουζίνα του Καλλίστης Γεύσις θα μοσχοβολά καλοκαίρι. Το αχτύπητο γυναικείο δίδυμο, η Ευδοκία Φυλακούρη και η Νίκη Τρέσσου, εμπνέεται από τη δροσιά της μπίρας Νήσος (γέννημα θρέμμα της Τήνου) αλλά και από τα χειροποίητα ζυμαρικά της Μυλέλια και φτιάχνουν ένα έξτρα καλοκαιρινό-ανοιξιάτικο μενού. Σούπα φάβας με καπνιστή φέτα, κρέμα από καυτερά ρεβίθια με μπακαλιάρο σε κουρκούτι, σαλάτα πράσινη με αγκινάρες τουρσί και ταλιατέλες ζυμωμένες με ντομάτα, γαρίδες, φέτα και βασιλικό. Όλα αυτά, με €27 το άτομο.

Ασκληπιού 137, Νεάπολη Εξαρχείων, 210 6453179

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.