- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Για την τελευταία Παρασκευή (μεθαύριο 4 Απριλίου) της περιήγησης στην ethnic vegetarian κουζίνα, η Breeder Feeder ετοιμάζει ένα γευστικό πέρασμα από τις νοστιμιές της Νότιας Αμερικής, μιας ηπείρου που τελευταία έχει πάρει πολύ τα πάνω της και συζητιέται διεθνώς για τα προϊόντα της: καλαμπόκι, φασόλια, γλυκοπατάτες, ξηροί καρποί, αβοκάντο, ρύζι, τροπικά φρούτα και το περίφημο chili, όλα συνωμοτούν για να ξετρελάνουν την υφήλιο. Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού, Βραζιλία και Αργεντινή λοιπόν, κάνουν μια guest εμφάνιση στα χορτοφαγικά πιάτα του μεθαυριανού μενού που επιμελείται η Χριστίνα Κοτσιλέλου.
Αρχή με ceviche de mango (μάνγκο chili, tamarind, κόκκινο κρεμμύδι και φύλλα endive) και σαλάτα με καλαμπόκι, κόκκινη πιπεριά, lime και λευκό τυρί. Στα κυρίως το δίλημμα είναι ανάμεσα στο feijoada (γλυκοπατάτα, πράσο, κίτρινη και κόκκινη πιπεριά, φασόλια και κύμινο) και στο μανιτάρι Portobello, με chili, ρύζι και γάλα καρύδας. Από το μενού, δεν λείπει το γλυκάκι: Dulce de leche pie, με καραμελωμένο γάλα, μπισκότο, μπανάνα και σαντιγί καρύδας. Η τιμή του μενού είναι €25/ άτομο.
Πέρδικα 9, Μεταξουργείο, τηλ. 210 3317527