24ωρη πρόσβαση σε cupcakes απολαμβάνουν πλέον οι Νεοϋορκέζοι χρησιμοποιώντας το νέο ΑΤΜ που φτιάχτηκε στο Μανχάταν και αντί για χρήματα βγάζει τα γνωστά σε όλους μας λατρεμένα και φρεσκοζημωμένα κεκάκια. Η εταιρεία Springles που είναι και υπεύθυνη για το εγχείρημα, μετά την επιτυχία που γνώρισαν τα ιδιότυπα αυτά ATM στο Μπέβερλι Χιλς, στην Ατλάντα, στο Σικάγο και στο Ντάλας, αποφάσισε να δημιουργήσει και ένα στη Νέα Υόρκη.
Με το αντίτιμο των 4,25 δολλαρίων για κάθε cupcake οι πελάτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις γεύσεις φράουλα, φυστικοβούτυρο, λεμόνι και καφέ. Μόλις ο πελάτης διαλέξει τη γεύση που επιθυμεί ένας ρομποτικός βραχίονας πηγαίνει σε εκείνη τη θέση, τραβά το cupcake και το παραδίδει στον πελάτη σε ένα πανέμορφο μικρό κουτί.
Το ΑΤΜ διαθέτει έως και 760 cupcakes απόθεμα καθώς η ζήτηση όπως μπορούμε όλοι να φανταστούμε είναι τεράστια. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Facebook της εταιρείας κάποια από αυτά τα κουτιά θα κρύβουν και ένα δωράκι - βραβείο μέσα. Άντε και σε frozen yogurt τώρα που καλοκαιρίαζει!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.