- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
24ωρη πρόσβαση σε cupcakes απολαμβάνουν πλέον οι Νεοϋορκέζοι χρησιμοποιώντας το νέο ΑΤΜ που φτιάχτηκε στο Μανχάταν και αντί για χρήματα βγάζει τα γνωστά σε όλους μας λατρεμένα και φρεσκοζημωμένα κεκάκια. Η εταιρεία Springles που είναι και υπεύθυνη για το εγχείρημα, μετά την επιτυχία που γνώρισαν τα ιδιότυπα αυτά ATM στο Μπέβερλι Χιλς, στην Ατλάντα, στο Σικάγο και στο Ντάλας, αποφάσισε να δημιουργήσει και ένα στη Νέα Υόρκη.
Με το αντίτιμο των 4,25 δολλαρίων για κάθε cupcake οι πελάτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις γεύσεις φράουλα, φυστικοβούτυρο, λεμόνι και καφέ. Μόλις ο πελάτης διαλέξει τη γεύση που επιθυμεί ένας ρομποτικός βραχίονας πηγαίνει σε εκείνη τη θέση, τραβά το cupcake και το παραδίδει στον πελάτη σε ένα πανέμορφο μικρό κουτί.
Το ΑΤΜ διαθέτει έως και 760 cupcakes απόθεμα καθώς η ζήτηση όπως μπορούμε όλοι να φανταστούμε είναι τεράστια. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Facebook της εταιρείας κάποια από αυτά τα κουτιά θα κρύβουν και ένα δωράκι - βραβείο μέσα. Άντε και σε frozen yogurt τώρα που καλοκαιρίαζει!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates φιλοξένησαν στην Ελλάδα τον νευροεπιστήμονα καθηγητή Gabriel Lepousez στο Μουσείο Οίνου Μάρκου
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.