Θεματα

Όλα τα υπέροχα που μαγείρεψες στην καραντίνα

Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE μαγειρεύουν και μας στέλνουν φωτογραφίες που μας ανοίγουν (κι άλλο) την όρεξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι συνταγές που μαγείρεψαν οι αναγνώστες της Athens Voice
Φωτογραφία: cookingtogetherblog/ Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι αναγνώστες της ATHENS VOICE με hashtag #tastevoice

Αυτές τις τελευταίες, περίεργες μέρες της καραντίνας όλοι έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα: χαρά που θα μπορούμε πάλι να κυκλοφορούμε ελεύθερα και να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αυτή τη φορά από κοντά. Αγωνία για το πώς θα μοιάζει ο κόσμος από εδώ και πέρα ή για το πόσο «κανονική» θα είναι αυτή η επιστροφή στην κανονικότητα. Ακόμα και μια μικρή νοσταλγία υπάρχει για όλες αυτές τις μέρες που περάσαμε στο σπίτι… μαγειρεύοντας.

Τον τελευταίο μήνα ο γευστικός λογαριασμός @tastevoice της Athens Voice στο Instagram γέμισε λιχουδιές! Κάθε μέρα αυτού του μήνα μοιραζόσασταν μαζί μας όλα τα υπέροχα που μαγειρέψατε: ψωμιά και τσουρέκια που ζυμώσατε μόνοι σας, λαχταριστές πασχαλινές δημιουργίες, αφράτα κέικ και μακαρονάδες που κάτι μας λέει πως θα αφήσουν εποχή στα οικογενειακά τραπέζια. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήρθαν τα λουλούδια της άνοιξης να στολίσουν τις φωτογραφίες σας και να δώσουν χρώμα στα δροσερά γλυκά, τις χειροποίητες πίτες και σε όλες τις υπόλοιπες τρομερές μαγειρικές σας δημιουργίες (θα πάρετε μια ιδέα παρακάτω).

Αν κάτι, λοιπόν, μάθαμε σε αυτή την καραντίνα είναι ότι: 1. Η μαγειρική είναι από τα πιο δημιουργικά πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι. 2. Το φαγητό πάντα θα μας φέρνει πιο κοντά. 3. Οι συνταγές (και οι λιγούρες) δεν τελειώνουν ποτέ. Γι’ αυτό ας μαγειρέψουμε!

Αν θέλεις και εσύ να δεις τη φωτογραφία σου δημοσιευμένη στο site της Athens Voice, ακολούθα την @tastevoice στο Instagram και κάνε μας tag στο πιάτο που μαγείρεψες σήμερα!

1. Ρυζόγαλο φούρνου από το mysofras:

2. Κοκκινιστό μοσχαράκι τυλιγμένο σε μελιτζάνες από το @dimitroulicious:

3. Τάρτα ολικής από το foodcouple_gr:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Menoumespiti Vol.4 Λίγο ακόμα υπομονή και τα καταφέραμε. Περνάμε δημιουργικά τις ώρες μας μαγειρεύοντας. Σήμερα φτιάχνουμε τάρτα ολικής με γιαούρτι και τυρί. Ευτυχώς την πετύχαμε ! _ 1️⃣Υλικά (για τη ζύμη-28-30εκ. φόρμα) : * 250 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης * 125 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. * 100 ml ελαφρύ γάλα * 60 ml ελαιόλαδο * 1 κ.γ. κοφτό μπέικιν πάουντερ * αλάτι, πιπέρι ➡️Εκτέλεση : Ανακατεύουμε τα αλεύρια (κοκκινισμένα), με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το γάλα και αρχίζουμε να ζυμώνουμε, προσθέτοντας σταδιακά 150 ml κρύο νερό μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ή λίγο νερό. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε με τον πλάστη τη ζύμη, λίγο μεγαλύτερη από τη διάμετρο της φόρμας Λαδώνουμε τη φόρμα. Απλώνουμε το φύλλο έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα της φόρμας. Αδειάζουμε τη γέμιση και κόβουμε τη ζύμη που περισσεύει, υπολογίζουμε να κρατήσουμε περίπου ενα δάκτυλο από την επιφάνεια του μείγματος. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°-180C και τοποθετούμε τη φόρμα στη χαμηλή σχάρα. Ψήνουμε για 50-60 λεπτά. Ίσως χρειαστεί και περισσότερο (ανάλογα το φούρνο). Ελέγχετε την τάρτα,πρέπει η γέμιση, σε κάποια σημεία, να πάρει ένα ροδοκόκκινο χρωμα. 2️⃣Υλικά (για τη γέμιση ) : _ * 150 ml γάλα ελαφρύ * 2 αυγά και 3 ασπράδια, καλά χτυπημένα * 400 γρ. γιαούρτι 2% * 400 γρ. λευκό τυρί light * ρίγανη, θυμάρι, σκοινόπρασσο ή ότι άλλο μυρωδικό θέλετε * πιπέρι * μαυροκούκι (για πασπάλισμα όταν η τάρτα μπει στο φούρνο) ➡️Εκτέλεση : Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά και τα ασπράδια καλά. Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, τη φέτα, τα αρωματικά, και ανακατεύουμε απαλά. Αν η γέμιση βγει πολύ υγρή βάζουμε μια κουταλιά ρύζι ή φρυγανιά ή σιμιγδάλι. _ #greece #athens #tarte #cheesetarte #realfood #cookingwithlove #homemade #handmade #athensfood #athensfoodie #athensvibe #athens_city #greekfood #greekrecipes #foodorgasm #foodporn #instafood #foodphotography #foodcouple_gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????????_?? (@foodcouple_gr) στις

4. Τυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο από τη mademoiselle_cinnamon:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τυρόπιτα με σπιτικό χωριάτικο φύλλο ? Είναι απίθανη πραγματικά! Βρείτε τη συνταγή στο link in bio ? #mademoisellecinnamon #food #foodblogger #foodporn #foodie #foodlover #foodstagram #foodphotography #foodlovers #greekfood #greekcuisine #foodblogeats #f52grams #cheesepie #eeeeeats #thekitchn #thefeedfeed #gastronomos #oiprokommenes #olivemagazine #cookingnetwork #cook #greece #tastevoice #taste #buzzfeedtasty @cookingnetwork @tastevoice @tastemade @taste @saveurmag @athensvoice @athens.foodie_ @olivemagazine_gr @gastronomos_ @buzzfeedtasty @food52

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mᴀᴅᴇᴍᴏɪsᴇʟʟᴇ Cɪɴɴᴀᴍᴏɴ (@mademoiselle_cinnamon) στις

5. Η μπουγάτσα της μαμάς από τη marinou_nicol:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα θα σας παρουσιάσω το αγαπημένο γλυκό ?των παιδικών μου χρόνων που είναι ~η μπουγάτσα ~με πλούσια κρέμα σιμιγδαλιού και μυρωδάτο άρωμα κανέλας!? Η συνταγή είναι όπως μας την έκανε η μαμά μου!!❤ ➡️Πάμε για τη συνταγή: 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά , 1,1/2 λίτρο φρέσκο γάλα, 200 γρ.σιμιγδάλι ψιλό, 200 γρ.κρυσταλλική ζάχαρη, 2 βανιλίνες,3 κρόκους αυγών, 60 γρ.βούτυρο αγελάδας, 1 πρέζα αλάτι ➡️Για την επικάλυψη : Ζάχαρη άχνη, κανέλα σκόνη ➡️Εκτέλεση : Ξεπαγώνουμε από την προηγούμενη στη συντήρηση το φύλλο κρούστας. Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, την κρυσταλλική ζάχαρη, τις βανιλίνες ,το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα αυγοδάρτη . Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα και να κοχλάσει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τους κρόκους αυγών που τους έχουμε χτυπήσει σε ένα μπολάκι και ανακατεύουμε πολυ γρήγορα για να μην κόψει το αυγό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε για να λιώσει. Μεταφέρουμε την κρέμα μέσα σε ένα μακρόστενο γυάλινο πυρέξ την απλώνουμε να κρυώσει και καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη ή οποία θέλουμε να εφάπτεται στην επιφάνεια της κρέμας για να μην κάνει κρούστα. Βουτυρώνουμε ένα ταψί 23×33 εκ.και στρώνουμε τα 6 φύλλα στη βάση αφού τα βουτυρώσουμε πολύ καλά μεταξύ τους. Θέλουμε να εξέχουν αρκετά έξω τα φύλλα από το ταψί. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα ισιώνουμε πολύ καλά να πάει παντού και γυρίζουμε προς τα μέσα αυτά που εξέχουν. Τώρα καλύπτουμε την επιφάνεια με άλλα 6 φύλλα καλά βουτυρωμένα.Αυά που προεξέχουν τα γυρίζουμε με προσοχή να πάνε στον πάτο του ταψιού. Βουτυρώνουμε καλά την επιφάνεια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά. Όταν κρυώσει ρίχνουμε ζάχαρη άχνη και κανελα. ? Εύχομαι καλή επιτυχία !? Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της καραντίνας από αύριο ελεύθεροι άλλα με προσοχή αυτό μη το ξεχάσετε!❤ Έχετε την αγάπη μου ❤και τα φιλιά μου! #μπουγάτσα #bougatsa#creampie #myrecipe#mysweet#lovesweet#tasty #eatingwell #instasweet#eatpretty #simplerecipe#recipedeveloper #foodandcuisine #food52 #f52gram #lifeandthymme #saveurmag #feed52 #cookingbynicolmarinou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρινου Νικολ (@marinou_nicol) στις

6. Τραγανοί λουκουμάδες από το jenny.bake.me.a.cake:
 

7. Μπανανόψωμο από το nouvelle_alacuisine:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είναι μέρες που σου βγαίνουν είναι μέρες που δε βγήκαν Είναι ολόκληρες βδομάδες ίσως που δε βγήκαν ενώ μετράμε αντίστροφα για την «απελευθέρωση». Σπαστήκαμε που μας έκλεισαν μέσα και τώρα δεν καλό θυμόμαστε πως να ξανά βγούμε. Μπήκε από την άλλη και ο Μάης και ίσως δεν έχουμε βουλιάξει εντελώς στις μοναξιές μας. Περάσαμε πολύ καιρό μακριά απ τον ήλιο, θα δείξει, μπορεί να ανθίσουμε, μπορεί πάλι να μαραθούμε. Αν και δεν έχω τρέλα κέφια ούτε καν για πολλές μαγειρικές, λίγο γλύκα την έχω ανάγκη. Κάτι σοκολατένιο, κάτι κομφορτ, όχι τρέλα βαρύ να νιώθω και τύψεις, ένα τίμιο μπανανόψωμο. Χμ, ναι that will do

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Petrochilou (@nouvelle_alacuisine) στις

8. Γαύρος μαρινάτος από το homediterranean_delights:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τι κάνει την καρδιά σου να χτυπά?? Μήπως το καλοκαίρι, η θάλασσα, τα ουζάκια με νόστιμους μεζέδες στην ακροθαλασσιά? Το καλοκαίρι είναι καθ'οδόν και ο γαύρος άφθονος! Υπέροχος μεζές, συμφωνείς?! . . . What makes your heart beat faster?! Maybe endless summer, tasting delicious appetizers,"meze", like these marinated anchovies by the sea with good friends?! If you' ve ever tried them, I am sure you can feel it! Last theme for #eatcaptureshare challenge, and "gavros marinatos" makes my heart beat a little bit faster!!! Summer is so close!! . . . #foodandwine #lifokitchen #foodglooby #realsimple #makeitdelicious #fromscratch #theartofslowliving #aquietstyle #beautifulcuisines #vzcomade #verilymoment #simplethingsmadebeautiful #tastingtable #hereismyfood #thehub_food #saveur #raw_kitchen #tastevoice #ecsQC #foodfluffer #eattheworld #eater #thekitchn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zorzet Spili (@homediterranean_delights) στις

9. Vegan χούμους με κολοκύθα από τον jbouro:

10. Μπισκότα καραμέλας από το ___eatme___:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλωσορίζουμε τον Μάη με τέλεια μπισκότα καραμέλας! Να βουτήξεις σε ένα ποτήρι κρύο γάλα, να απολαύσεις με τον καφέ σου, να αλείψεις πάνω σοκολάτα. ?? Καλό μήνα!? Συνταγή ?bio ᴡᴇʟᴄᴏᴍɪɴɢ ᴍᴀʏ ᴡɪᴛʜ ᴛʜᴇsᴇ ᴅᴇʟɪᴄɪᴏᴜs ᴄᴏᴏᴋɪᴇs ᴡɪᴛʜ ᴄᴀʀᴀᴍᴇʟ ғʟᴀᴠᴏʀ! ᴅɪᴠᴇ ɪɴ ᴀ ɢʟᴀss ᴏғ ᴄᴏʟᴅ ᴍɪʟᴋ ᴀɴᴅ ɪᴛ's ʜᴇᴀᴠᴇɴ! ?? ғɪɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇᴄɪᴘᴇ ?bio . . . . . . . . . . . . #cookies #caramelcookies #EatMeBaking#EatMeBreakfast #EatMe? #baking #foodphotography #onthetable #eeeeeats #eattheworld #beautifulcuisines #heresmyfood #foodandwine #huffposttaste #gloobyfood #tastingtable #foodstagram #thekitchn #buzzfeast #deliciousfood #sharefood #lifeandthyme #instafood #tastespotting #feedfeed #thebakefeed #foodblogfeed #f52grams #athomewithEatme #μένουμε_σπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʀᴏʜ ᴄᴏɴᴛᴏᴜ (@______eatme______) στις

11. Λαζάνια φούρνου από το amsot.ph:

12. Κέικ ρεβιθιού από το alexthepickyeater:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. ?Κέικ ρεβιθιού με λεμόνι και λάιμ!#chickpeacake Έχουμε συνηθίσει τα κέικ ρεβιθιού συνήθως σοκολατένια, αλλά αποφάσισα να φτιάξω κάτι πιο δροσιστικό! Μετά από έρευνα σε συνταγές με διάφορα υλικά , κατέληξα να δοκιμάσω να φτιάξω μια δίκη μου και Ότι βγει ! Και βγήκε πεντανόστιμο !!!!! ?για τα παιδάκια που δεν τρώνε ρεβίθια πιστεύω είναι ότι πρέπει! ?για τους μεγάλους επίσης-δεν είπα τι είχε μέσα και ενθουσιάστηκαν όλοι? Υλικά -500 γρ. ρεβίθια βρασμένα -4 αυγά -3 κουταλιές μέλι γεμάτες -2 βανίλιες η ένα κουτάλι βανίλια εκχύλισμα -1 κουταλάκι μαγειρική σόδα -1 κουταλάκι baking powder -ξύσμα λεμόνι και λάιμ -χυμός από μισό λάιμ -μια χούφτα αμύγδαλα ➡️τα εβαλα όλα μαζί στο μούλτι ➡️λάδωσα και εβαλα λίγο αλεύρι στο ταψί & ➡️έψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για ακριβώς 40 λεπτά! ?για το frosting -χυμό από μισό λεμόνι -110γρ. τυρί Φιλαδέλφεια -110γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου -2 κουταλιές κάποιου γλυκαντικού σε σκόνη (Αν δεν έχετε θέμα ,βάλτε κανονικά άχνη ζάχαρη) ➡️χτυπάμε με το μίξερ και αφήνουμε λίγο στο ψυγείο ➡️απλώνουμε από πάνω με σπάτουλα! #chickpeacake #chickpeas #chickpea #easyrecipes #simplerecipe #highprotein #nutricious #nutriciousanddelicious #lemonchickpeacake #limecake #lemoncake #glutenfree#glutenfreecake #baking #bakingfun #lemonfrosting #frosting #creamcheesefrosting #nosugar #withoutsugar #withoutflour #bakingtime #bakingideas #healthylifestyle #healthyfood #healthycake #momblogger #foodblogger #pickyeaters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thalia And Her Boy (@alexthepickyeater) στις

13. Τάρτα με σπαράγγια από το artos_kai_theamata:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα άγρια σπαράγγια είναι ένα από τα πιο νόστιμα δώρα που μας φέρνει η άνοιξη. Μου τα έστειλε ο πατέρας μου από το Χελμό και τα έβαλα σε μια εύκολη τάρτα που βγήκε πεντανόστιμη. Πάρε μια ιδέα πως την έκανα στα #highlights! _____________________________________ #tart #asparagus #handmade #bakeathome #cookathome #athens #greece #foodies #foodie #foodporn #foodstagram #foodgasm #foodmaster #foodlover #foodphotography #foodpassion #foodspotting #foodforthought #foodpics #foodisfuel #foodshare #igathens #athensvoice #eat #yummy #delicious #lifokitchen #tastevoice

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άρτος & Θεάματα (@artos_kai_theamata) στις

14. Apple crumble cake από τον mr.leftos:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apple crumble cake recipe link in bio! ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Panapakidis (@mr.leftos) στις

15. Ζυμαρικά με σπαράγγια, μανιτάρια και σος με κάσιους από το mynutricalendar:

16. Skillet brownie από το journeyofaspoon:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A friend of mine once told me that chocolate is not for summer. As the weather gets warmer, he said, we turn towards lighter desserts. Tbh, I never agreed with him ? For me chocolate is the ultimate treat. Take this skillet brownie for example. It may look like a more wintery dessert, but throw some vanilla ice cream on top and boom, you get the best summer dessert! ? All these being said, I am super excited to participate in the #aprilchocolatecollab hosted by @eatliftbe and @emma_jane_sheldrake . I am such a chocoholic that I couldn't miss this one out! ?? Be sure to check the hashtag for more drool worthy chocolate inspo! Recipe for the skillet brownie below: ? ? ? Ingredients: 3 eggs 50g tahini 110g honey 30g coconut oil melted 60g coconut sugar 60g buckwheat flour 35g cocoa powder 1 tsp baking powder 1 tsp baking soda pinch of sea salt Instructions: 1. Preheat the oven to 180°C. 2. In a large bowl combine the first five ingredients. 3. Once you get a homogeneous mixture, add the rest of the ingredients and mix well. 4. Cover the bottom and the sides of a baking pan with some coconut oil and pour your mixture into the pan. 5. Bake for 20-25 minutes. You want it to be a little underdone once you take it out of the oven. 6. Put some vanilla ice cream on top and drizzle with some melted chocolate. Enjoy! ?? . . . . #feedfeed #thebakefeed #feedfeedchocolate #foodfluffer #bakersgonnabake #instayummy #inmykitchen #food4thought #forthemaking #paleo #chocolatecovered #bakinglove #prettyfood #foodporn #recipeoftheday #homecooked #imsomartha #hereismyfood #tastevoice #foodieworld# foodiesofig #foodphotography #foodgasm #buzzfeast #eeeeeats #foodiegram #foodielife #f52grams

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae (@journeyofaspoon) στις

17. Φακές με φαγόπυρο, φρέσκα λαχανικά και βινεγκρέτ πορτοκάλι από το majourana_healthykitchen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η απόλυτη υγιεινή, extra δυναμωτική σαλάτα για γεύμα ή για να συνοδεύσει καταπληκτικά ενα ψητό ψάρι! Φακές με φαγόπυρο και φρέσκα λαχανικά!Την απογειώνει η βινεγκρετ με πορτοκάλι,γευστικά και διατροφικά! Καλή εβδομάδα να έχουμε,με πολύ χρώμα στο πιάτο μας και στη ψυχή μας!! Για τη σαλάτα: 1 κούπα βρασμένες φακές 1 κούπα φαγόπυρο 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά κίτρινη 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια 10 ντοματίνια 1 μπολ ρόκα 1 κλωνάρι σελερι ******** Για τη βινεγκρετ: 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι χυμό και ξύσμα 7-8 κ.σ βαλσαμικο 1.κγ μουστάρδα 1 κ.γ μέλι αλάτι πιπέρι #stayhealthy #eatrealfood #eathealthy #eeeats #vegan #veganfoodshare #veganfood #saladlover #saladmeal#onmytable #beutifulcusines #homemade#proteinmeal #proteinfood #instafood#gloobyfood #foodforkids #foodforthought #feedfeedvegan #cleaneats #cleanfood #colourful #salad#heresmyfood#food52gram#food52#tastevoice#tastyfood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Tsoulouf (@majourana_healthykitchen) στις

18. Σαρδέλες από το momma_bear_and_the_little_bear

19. Εκμέκ κανταΐφι από το sloppy_cooks:

20. Μακαρόνια με κιμά από το cookingtogettherblog:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μακαρόνια με κιμά για σήμερα. Δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε ιδιαίτερες περιγραφές. _________________________________ Αντε καλά, το μόνο που θα σας πούμε είναι πως τον εμπλούτισαμε με λίγο ψιλοκομμένο μπέικον για πιο γεμάτη γεύση! Δοκίμασε τα και δεν θα χάσεις! ▪️συνταγή σε λίγο στο blog▪️ #foodaddict#foodandwine#foodstyling#foodblogeats#foodblogger#greekfood#greekfoodporn#greekfoodblogger#greekfoodlovers#foodvsco#foodaholic#foodies#foodfoodfood#instafood#foodgram#foodnetwork#f52grams#f52gram#lifo#athensvoice#pastalover#pastaporn#foodphotography#foodstories#foodforthought#food#foodandfriends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COOKINGTOGETHER (@cookingtogetherblog) στις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.