- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Tα μεγαλύτερα μαγειρικά fail που είδαμε στην καραντίνα
Δεν το έχουν όλοι με το ψήσιμο και την ζαχαροπλαστική
Πόσα μαγειρικά fail υπάρχουν όσο ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα; Αρκετά
Όλοι κάτι μαγειρέψαμε στην καραντίνα. Πρώτον οι περισσότεροι από εμάς είχαμε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο από ότι συνήθως, δεύτερον όλο το διαδίκτυο γέμισε συνταγές για μπισκότα και banana bread, τρίτον η μαγειρική (και η ζαχαροπλαστική κυρίως) είναι γνωστές για τις αγχολυτικές τους ικανότητες. Παρόλα αυτά, ενώ κάποιοι ανακάλυψαν μία νέα αγάπη και ένα ευχάριστο χόμπι, άλλοι απλώς επιβεβαιώθηκαν πως καλύτερο για όλους είναι να μείνουν μακριά από την κουζίνα. Ιδού μερικά από τα πιο αστεία ζαχαροπλαστικά fail που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο τις ημέρες του εγκλεισμού, για να αισθανθούμε λίγο καλύτερα με τον εαυτό μας σε περίπτωση που ψήσαμε ένα κέικ σωστά.
1. Αυτά τα...ακατάλληλα μπισκότα
2. Αυτό το τερατούργημα που τουλάχιστον ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ωραίο αλλά από εμφάνιση έχει πρόβλημα
3. Τα μπισκότα που δεν κάνουν social distancing
5. Αυτά τα cinammon rolls που δεν χωράνε πουθενά.
6. Τι συνέβη στην καημένη την κούπα;
7. Ήθελε και ο φούρνος να δοκιμάσει lemon pie
8. Πειράματα στην κουζίνα.
9. Αυτό το banana bread είχε προοπτικές αλλά δεν τα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
10. Δεν μπορούμε καν να καταλάβουμε τι βλέπουμε. Ξέρουμε μόνο ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι.
11. Το σοκολατάκι από την κόλαση.
12. Ήταν ένα φιλόδοξο σχέδιο. Απέτυχε.
13. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που είδαμε το πίσω μέρος αυτού του κέικ
14. Όχι, δεν είναι μπισκότα σοκολάτας. Είναι μπισκότα καμμένα.
15. Αυτή η υπερπαραγωγή.
Εσύ έχεις αντίστοιχη μαγειρική αποτυχία από τις ημέρες της καραντίνας; Αν ναι, θέλουμε να τις δούμε. Ανέβασέ τις και κάνε tag το instagram της Taste Voice!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.