- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Οι υπηρεσίες catering του NJV Athens Plaza αναλαμβάνουν να φέρουν το πασχαλινό τραπέζι ως την πόρτα σου
Όλοι είχαμε άλλα σχέδια για το Πάσχα του 2020. Ονειρευόμασταν εκδρομές, εξοχές, και ένα τραπέζι γεμάτο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν πειράζει. Τα σχέδια είναι για να αλλάζουν, και με λίγη βοήθεια, πού ξέρεις, ίσως γίνουν και καλύτερα! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να αφήσεις το φετινό πασχαλινό τραπέζι στα χέρια των ειδικών; Τι θα έλεγες για αρνάκι πάνω σε κληματόβεργες, για γαρδουμπάκια λεμονάτα στον φούρνο, πίτες με χειροποίητο φύλλο και αφράτα τσουρέκια; Όλες αυτές οι λιχουδιές (και όχι μόνο) θα γεμίσουν το τραπέζι σου και μάλιστα χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις τίποτα… Το NJV Athens Plaza αναλαμβάνει τα πάντα για εσένα!
Οι υπηρεσίες catering του NJV Athens Plaza, του ποιοτικού αυτού ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας, έχουν δημιουργήσει ένα πλούσιο μενού ικανό να μετατρέψει το πασχαλινό τραπέζι σε ένα αξέχαστο γεύμα. Από την παραδοσιακή μαγειρίτσα μέχρι το λαχταριστό αρνάκι και τα ελληνικά γλυκά που όλοι λατρεύουμε να τρώμε αυτές τις μέρες, όλα θα φτάσουν ως την πόρτα σου μαγειρεμένα από επαγγελματίες μάγειρες. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι το NJV Athens Plaza ακολουθεί προσεκτικά τις κρατικές οδηγίες για την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης του SARS-CoV-2 και εφαρμόζει όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, με επανειλημμένη απολύμανση επιφανειών καθώς και με την παροχή κατάρτισης του προσωπικού, μεταξύ άλλων δράσεων. Οπότε το μόνο που μένει να κάνεις είναι να δεις παρακάτω αναλυτικά το μενού και να διαλέξεις τι θα περιλαμβάνει το δικό σου πασχαλινό τραπέζι:
Παραδοσιακή Μαγειρίτσα
10 € | μερίδα
(minimum παραγγελία 6 μερίδες)
Σαλάτες (των 6 ατόμων)
Παραδοσιακή Σαλάτα με Μαρούλι, Φρέσκο Κρεμμυδάκι & Άνηθο
Πράσινη Σαλάτα με Ρόκα & Παρμεζάνα
Χωριάτικη Σαλάτα με Κρητικό Παξιμάδι
25€
Πίτες (8 τεμαχίων)
Σπανακοτυρόπιτα με Μυρώνια, Καυκαλήθρες και Χειροποίητο Φύλλο
Παραδοσιακή Τυρόπιτα με Ανθότυρο Φέτα Ηπείρου και Μαύρο Σουσάμι
28€
Κυρίως Πιάτα
Αρνί 12 κιλών στο Φούρνο πάνω σε Κληματόβεργες (μισό ή ολόκληρο)
Συνοδεύεται από πατάτες Φούρνου & Τζατζίκι
130€ | 260€
Γαρδουμπάκια Λεμονάτα στο Φούρνο με Μυρωδικά
10€ | μερίδα
Επιδόρπια
Τσουρέκι 14€ | τμχ
Κουλούρια 15€ | κιλό
Ποικιλία από Σιροπιαστά Παραδοσιακά Γλυκά (μπουκίτσες) 28€
Καρυδόπιτα 25€
Εκμέκ Κανταΐφι 30€
Προφιτερόλ 30€
Γενικοί όροι & τρόποι πληρωμής
1. Οι παραγγελίες ισχύουν για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.
2. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
3. Η ελάχιστη παραγγελία για τα είδη που πωλούνται σε μερίδες, είναι 6 μερίδες.
4. Ελάχιστη παραγγελία 150€.
5. Σε όλες τις παραγγελίες προσφέρεται 1 Φιάλη Λευκό Κρασί & 1 Φιάλη Κόκκινο Κρασί.
6. Κόστος Μεταφορικών: 30€.
7. Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές έως και τη Μεγάλη Τετάρτη, 15.04.2020.
8. Όλα τα εδέσματα παραδίδονται σε σκεύη μιας χρήσης, σε θερμοκρασία ψυγείου με οδηγίες αναθέρμανσης.
9. Η συναλλαγή γίνεται ανέπαφα με πληρωμή μέσω τραπέζης ή με πιστωτική κάρτα.
10. 50% προκαταβολή με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και εξόφληση 3 ημέρες πριν την παράδοσή της.
11. Οι παραδόσεις των παραγγελιών θα γίνονται έως τις 20:00 την ημέρα της Ανάστασης και έως τις 12:00 ανήμερα του Πάσχα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.