- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
![christiperri.jpg christiperri.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/christiperri.jpg)
![friends_joey.jpg friends_joey.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2020/03/26/friends_joey.jpg)
Τι σκεφτόμαστε όσο μένουμε σπίτι και πεινάμε συνέχεια;
1. Μπορεί κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα αν πρέπει να γυμνάζομαι και να τρώω υγιεινά για να παραμείνω σε φόρμα ή αν πρέπει να ψήνω ψωμιά και μπισκότα όλη μέρα για να διαχειρίζομαι το άγχος μου;! Ας πάρει κάποιος μία θέση. Αν ήθελα τόσα mixed messages, θα έστελνα σε γκόμενο.
2. Στα αλήθεια πιστεύω πως αξίζει να μελετηθεί από επιστήμονες το πόσο τεράστια είναι η όρεξή μου σε σχέση με το πόσο λίγο κινούμαι.
3. Το διπλανό διαμέρισμα μαγειρεύει, ευκαιρία είναι να φάω κι εγώ.
![joey1.jpg joey1.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/joey1.jpg)
4. Κανονικά θα έπρεπε να αδράξουμε την ευκαιρία και να διαγράψουμε από το επίσημο ελληνικό λεξιλόγιο λέξεις όπως «θερμίδες», «δίαιτα», «αδυνάτισμα» και «κοιλιακοί». Σοβαρή πρόταση.
5. Αποφάσισα να ακολουθήσω τη συμβουλή των ειδικών και να προετοιμάζω τα γεύματά μου από την προηγούμενη, έτσι ώστε να υπάρχει πρόγραμμα και να μην ξεφεύγω. Όλα τα τάπερ ήταν άδεια πριν τις τρεις το μεσημέρι.
6. Πριν κάνω οποιαδήποτε βιντεοκλήση με φίλους/συγγενείς/συναδέλφους χρειάζεται να σιγουρευτώ πως δεν είμαι πασαλειμμένη με σοκολάτες και δεν έχει ξεμείνει κανένα δρακουλίνι στα μαλλιά μου. Έχουν συμβεί και τα δύο.
![joey2.jpg joey2.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/joey2.jpg)
7. Η σχέση μου με τον ντελιβερά είναι η μόνη που δεν υποφέρει αυτήν την περίοδο.
8. Πόσο ακόμα μπορώ να προσποιούμαι με επιτυχία ότι το απόθεμα σε σοκολατάκια που υποτίθεται ότι θα με έβγαζε μέχρι τέλη Απριλίου έχει σχεδόν εξαφανιστεί;
9. Έχει μία κάποια γοητεία να βλέπεις ινσταγκράμερς να κάνουν μαθήματα γιόγκα φορώντας φάνσι κολάν και φουλ μακιγιάζ, ενώ εσύ έχεις τρύπιες πιτζάμες και μία γαβάθα καρμπονάρα μπροστά σου.
10. Από πού μυρίζει πίτσα;!
11. Τόσες φορές που έχω σηκωθεί από το γραφείο για να να πάω στην κουζίνα, λογικά έχω κάπως γυμναστεί. Άρα δικαιούμαι άλλο ένα κομμάτι σπανακόπιτα.
12. Το γνωρίζω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και έχει τεράστια σημασία να παραμένουμε αγαπημένοι, αλλά όποιος ξεστομίζει φράσεις όπως «εγώ θα το πάρω ως ευκαιρία για να μπω σε διατροφή και να χάσω κιλά» θα μπλοκάρεται αυτόματα.
![joey4.jpg joey4.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/joey4.jpg)
13. Η μαμά μου δεν θα μου το συγχωρήσει ποτέ αν δεν μάθω ούτε τώρα να μαγειρεύω.
14. Ξεκινάω ταινία. Υπάρχει σκηνή με τους χαρακτήρες να τρώνε. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στον διάλογο γιατί χαζεύω το φαγητό. Πατάω pause. Σηκώνομαι, πάω κουζίνα, επιστρέφω τρώγοντας.
15. Το «θα φυλάξω το υπόλοιπο για αργότερα» καλύπτει το χρονικό διάστημα που θα πάρει για να μεταφέρω το πιάτο από το ένα δωμάτιο στο άλλο.
![joey5.jpg joey5.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/joey5.jpg)
16. Δεν μας βλέπω να βγαίνουμε το καλοκαίρι. Θα φάω.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.