Θεματα

Στο Wild Souls θα φας τον χαλβά της ζωής σου

Και θα είναι και healthy!

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
halvas_1.jpg

Στο Wild Souls για πεντανόστιμο χαλβά, πριν και μετά την Καθαρή Δευτέρα!

Είναι μία από τις νέες αφίξεις του κέντρου που έχει προκαλέσει τρομερά θετικές εντυπώσεις και πάρα πολλά «τα έμαθες;!»
Φωτεινό, ποπ και «άγριο», το Wild Souls στην οδό Βουλής θα σε κάνει να σταματήσεις τον περίπατο και να το χαζέψεις, όσο βιαστικός και αν είσαι. Υπέροχα παντρέματα λαμπερών χρωμάτων, πρωτότυπη διακόσμηση και ένα «ινσταγκραμικό» περιβάλλον που αιχμαλωτίζει την προσοχή σου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artemis & Christie (@sweetswivels) on

 

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με χειροποίητες νοστιμιές, όλες μαγειρεμένες με τα πιο αγνά υλικά της αγοράς και βασισμένες στην υγιεινή διατροφή. Σε περίπτωση που βαρέθηκες διαβάζοντας αυτό το τελευταίο, μπορείς να ξεβαρεθείς. Σου υποσχόμαστε πως ό,τι και αν δοκιμάσεις σε αυτό το πρωτότυπο Deli θα είναι εξαιρετικά νόστιμο.

dsc_0630.jpg


To Wild Souls δουλεύει κυρίως με τα παράγωγα σουσαμιού και ξηρών καρπών(φιστίκι, φουντούκι, αμύγδαλο, κάσιους), δημιουργώντας κολασμένα spreads που θέλεις να καταβροχθίσεις μαζί με το βαζάκι. Φουντουκοβουτυρο με κακάο (ή αλλιώς μία υγιεινή νουτέλα), ταχίνι με μέλι, φιστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτυρο και σπιτικές μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη είναι μόνο μερικά από τα όσα μπορείς να δοκιμάσεις σε μία σου επίσκεψη. Στην συνέχεια θα πάρεις και για το σπίτι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wild Souls (@wildsoulsgr) on

 

Και μετά θα επιστρέψεις στο μαγαζί για δεύτερη δόση. Τόσο οι ξηροί καρποί όσο και το σουσάμι συλλέγονται, καβουρδίζονται και αλέθονται επιτόπου, χωρίς όμως να υπάρχει περαιτέρω επεξεργασία στην υφή ή στο άρωμά τους. Αφήνονται «άγριοι», ακριβώς έτσι όπως είναι η φύση τους, η οποία εδώ τιμάται και αναδεικνύεται. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία του μαγαζιού.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά είναι άλλος. Ο χαλβάς.

dsc_5378.jpg

Ακόμα και αν κανονικά δεν δηλώνεις ο μεγαλύτερος φαν του (με εξαίρεση την Καθαρά Δευτέρα επειδή συνήθως δεν υπάρχει κάτι άλλο γλυκό στο τραπέζι), ο συγκεκριμένος είναι τόσο νόστιμος που σίγουρα θα σου αλλάξει γνώμη. Βουτυρένιος, με πλούσια υφή και εκρηκτική γεύση, αποτελεί το «μεγάλο κόλλημα» του μαγαζιού και της ιδιοκτήτριας Αρετής Κυριώτου, η οποία έχει βαλθεί να τον εντάξει στην διατροφή μας και μετά το τέλος της Σαρακοστής.

dsc_9626.jpg

Ο χαλβάς της είναι ξεχωριστός γιατί διαθέτει όλη την μαγεία της παράδοσης, την ενέργεια, την νοστιμιά και τις ευεργετικές ιδιότητες του σουσαμιού, χωρίς την ζάχαρη και τα πρόσθετα φυτικά έλαια που συνήθως βρίσκονται στην παραδοσιακή συνταγή. Και ενώ θα περίμενες το αποτέλεσμα να είναι «χλιαρό» και αδιάφορο, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Είναι πεντανόστιμο. Και σαν επιπλέον μπόνους, σε κάνει να αισθάνεσαι και καλύτερος άνθρωπος επειδή καταναλώνεις κάτι τόσο healthy.

dsc_8066_2.jpg

Θα βρεις χαλβά σε λαχταριστές, τρελές γεύσεις όπως φουντουκοβουτυρο και φιστικοβούτυρο. Και ίσως φέτος να ανυπομονείς για το επιδόρπιο στο τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wild Souls (@wildsoulsgr) on

 

Βουλής 36, 2103231438

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.