Θεματα

Αυτό το Pop Up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης είναι… creamy!

Το γαστρονομικό φεστιβάλ της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τιμά την Τυρινή Περίοδο

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baobuns.jpg

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το Pop Up Brunch που γίνεται μια φορά το μήνα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης αφιερώνει τα πιάτα του στην Τυρινή Περίοδο

Μια φορά το μήνα η (πλέον ολοζώντανη) Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει μια νόστιμη συνάντηση. Ένα pop up brunch γεμάτο γεύσεις, μουσικές και πολύ κέφι. Αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (11.00-17.30) το pop up brunch επιστρέφει με φόρο τιμής στην Τυρινή Περίοδο. Η Τυρινή Περίοδος ξεκινά την τρίτη εβδομάδα του Τριωδίου και τελειώνει την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα. Κατά τη διάρκειά της δεν επιτρέπεται η κατανάλωση κρέατος, αντίθετα όμως δοξάζονται όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως και τα αυγά, τα ψάρια και το ελαιόλαδο. Έτσι, στο brunch της Κυριακής -που χάρη στην Τυρινή ονομάζεται “Creamy Pop Up Brunch”- στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης θα βρεις πιάτα με βασικό υλικό τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

tacos.jpg

Στο γαστρονομικό φεστιβάλ συμμετέχουν οι Guerilla Chef, το El burro tacos y tequila, το Tuk Tuk Thai Street Food, το Grizzly Feeds, το Signora Athens, το Yazhou, ο The Cookie Dude, το Πλέστι Ζαχαροπλαστείο, το Icecube και το SCRY Coffee Bar. Εκτός από τα bao buns, τα burgers, τα tacos, τις βάφλες και τα πολλά γλυκά που θα ετοιμάσουν όλοι οι παραπάνω συμμετέχοντες, θα υπάρχουν και σημεία πώλησης τυροκομικών προϊόντων για μια έξτρα δόση γαλακτοκομικής απόλαυσης. Ωστόσο το αφιέρωμα στα γαλακτοκομικά προϊόντα καθόλου δεν σημαίνει ότι οι vegan επιλογές θα λείπουν. Το φεστιβάλ καλύπτει όλα τα γούστα.

83993520_2619312031685132_4264440966267535360_o_1.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.