Θεματα

Καθαρά Δευτέρα στο Αρχοντικό

Καλή Σαρακοστή με άρωμα Ελλάδας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62185-124882.jpg

Το αγαπημένο εστιατόριο Αρχοντικό, γνωστό για τα αυθεντικά Πελοποννησιακά του πιάτα γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου με παραδοσιακά σαρακοστιανά μαγειρέματα. Καλαμαράκια τηγανητά και γεμιστά, μυδοπίλαφο, ταραμοσαλάτα σπιτική, σουπιές με σπανάκι, αγγινάρες αλά πολίτα, μπακαλιάρο μαγειρευτό, γαριδομακαρονάδα, λαγάνα, πατατοσαλάτα, χταποδάκι ξυδάτο και χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι, σαλάτες με όσπρια, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα γευτείς. Άντε και καλά κούλουμα!

n

Κηφισίας 70 & Πάρνωνος, Μαρούσι,  210 6120878

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.