Θεματα

Καθαρά Δευτέρα στο Αρχοντικό

Καλή Σαρακοστή με άρωμα Ελλάδας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62185-124882.jpg

Το αγαπημένο εστιατόριο Αρχοντικό, γνωστό για τα αυθεντικά Πελοποννησιακά του πιάτα γιορτάζει την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου με παραδοσιακά σαρακοστιανά μαγειρέματα. Καλαμαράκια τηγανητά και γεμιστά, μυδοπίλαφο, ταραμοσαλάτα σπιτική, σουπιές με σπανάκι, αγγινάρες αλά πολίτα, μπακαλιάρο μαγειρευτό, γαριδομακαρονάδα, λαγάνα, πατατοσαλάτα, χταποδάκι ξυδάτο και χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι, σαλάτες με όσπρια, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που θα γευτείς. Άντε και καλά κούλουμα!

n

Κηφισίας 70 & Πάρνωνος, Μαρούσι,  210 6120878

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.