- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Σοκολάτα & κρασί σημαίνει love for ever
Τι ετοιμάζουν το ERGON House και ο Γιώργος Ζαρζώνης για τις 14 Φεβρουαρίου
Σοκολάτα Cocoowa και κρασί: Το ERGON House και ο master chocolatier Γιώργος Ζαρζώνης γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Δεν υπάρχει πιο ερωτικός συνδυασμός από εκείνον της πλούσιας σοκολάτας με το σωστό κρασί, ο οποίος μιλάει κατ’ ευθείαν στις αισθήσεις σου και δημιουργεί μία ακαταμάχητη, ρομαντική διάθεση ανεξαρτήτως εποχής. Ένας λόγος παραπάνω, αν είναι του Αγίου Βαλεντίνου.
Φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, το ERGON House θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων με το ονειρεμένο αυτό «πάντρεμα», προσφέροντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τους επισκέπτες του. Οι πιο καινοτόμες παρασκευές σοκολάτας φλερτάρουν με ανερχόμενες ελληνικές ετικέτες κρασιού και premium αποσταγμάτων και ενώνονται στον ουρανίσκο μας.
Σε συνεργασία με τον master chocolatier Γιώργο Ζαρζώνη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την Cocoowa, το προσωπικό του brand σοκολάτας που πλέον συγκαταλέγεται στα πιο καινοτόμα γαστρονομικά projects της Ελλάδας, το ERGON House προσφέρει την ευκαιρία στους γλυκατζήδες, λάτρεις της σοκολάτας να δοκιμάσουν σπάνιες ποικιλίες σε συνδυασμό με επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα του ελληνικού αμπελώνα. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί. Μετά τη γευστική δοκιμή, κάθε συμμετέχοντας θα μπορέσει να παρασκευάσει το δικό του μοναδικό blend από λιωμένη σοκολάτα με spirits, μπαχαρικά και αρωματικά, φτιάχνοντας ένα μοναδικό ρόφημα.
Είτε είσαι ζευγαρωμένος είτε όχι, το απόλυτο ταίρι σου θα γίνει η σοκολάτα και αυτή θα είναι η πιο γλυκιά ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχεις περάσει.
Info
Εισιτήριο: €20. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 άτομα – θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Προπώληση εισιτηρίων στο Ergon House, Μητροπόλεως 23. Τηλ. Επικοινωνίας: 2100109090 (εσωτ. 3). Για online αγορές μπορείτε να στείλετε mail στο events@ergonfoods.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Σε περιμένει με ένα μοναδικό σκηνικό στην καρδιά του λιμανιού
Ο αγαπημένος αθηναϊκός κήπος αλλάζει διαχείριση, αλλά όχι χρήση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.