- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Σοκολάτα & κρασί σημαίνει love for ever
Τι ετοιμάζουν το ERGON House και ο Γιώργος Ζαρζώνης για τις 14 Φεβρουαρίου
Σοκολάτα Cocoowa και κρασί: Το ERGON House και ο master chocolatier Γιώργος Ζαρζώνης γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Δεν υπάρχει πιο ερωτικός συνδυασμός από εκείνον της πλούσιας σοκολάτας με το σωστό κρασί, ο οποίος μιλάει κατ’ ευθείαν στις αισθήσεις σου και δημιουργεί μία ακαταμάχητη, ρομαντική διάθεση ανεξαρτήτως εποχής. Ένας λόγος παραπάνω, αν είναι του Αγίου Βαλεντίνου.
Φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, το ERGON House θα γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων με το ονειρεμένο αυτό «πάντρεμα», προσφέροντας μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τους επισκέπτες του. Οι πιο καινοτόμες παρασκευές σοκολάτας φλερτάρουν με ανερχόμενες ελληνικές ετικέτες κρασιού και premium αποσταγμάτων και ενώνονται στον ουρανίσκο μας.
Σε συνεργασία με τον master chocolatier Γιώργο Ζαρζώνη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την Cocoowa, το προσωπικό του brand σοκολάτας που πλέον συγκαταλέγεται στα πιο καινοτόμα γαστρονομικά projects της Ελλάδας, το ERGON House προσφέρει την ευκαιρία στους γλυκατζήδες, λάτρεις της σοκολάτας να δοκιμάσουν σπάνιες ποικιλίες σε συνδυασμό με επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα του ελληνικού αμπελώνα. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί. Μετά τη γευστική δοκιμή, κάθε συμμετέχοντας θα μπορέσει να παρασκευάσει το δικό του μοναδικό blend από λιωμένη σοκολάτα με spirits, μπαχαρικά και αρωματικά, φτιάχνοντας ένα μοναδικό ρόφημα.
Είτε είσαι ζευγαρωμένος είτε όχι, το απόλυτο ταίρι σου θα γίνει η σοκολάτα και αυτή θα είναι η πιο γλυκιά ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που έχεις περάσει.
Info
Εισιτήριο: €20. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 άτομα – θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Προπώληση εισιτηρίων στο Ergon House, Μητροπόλεως 23. Τηλ. Επικοινωνίας: 2100109090 (εσωτ. 3). Για online αγορές μπορείτε να στείλετε mail στο events@ergonfoods.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.