- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Μια νέα σειρά πειραμάτων εγκαινιάζει η ιστοσελίδα Handimania. Για την πρώτη τους απόπειρα επέλεξαν δύο υγρά που καταναλώνονται καθημερινά σ’ όλο τον κόσμο: το θρεπτικό φρέσκο γάλα και την Coca Cola. Η χημική αντίδραση στο στομάχι 24 ώρες μετά την ανάμειξη των δύο υγρών είναι από αηδιαστική ως αποτρεπτική.
Το φωσφορικό οξύ, συστατικό του αναψυκτικού αντιδρά με την πρωτεΐνη καζεΐνη του γάλακτος. Το οξύ πήζει την πρωτεΐνη. Το ίδιο θα συμβεί αν κανείς προσθέσει οτιδήποτε όξινο μέσα στο γάλα, όπως για παράδειγμα: λεμόνι, ξύδι ή γκρέιπφρουτ.