Θεματα

2019 Τα βραβεία των αναγνωστών: Σεφ

Ποιος ήταν ο καλύτερος σεφ;

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 732
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Ζύμπα - Νίκος Βοργιάς (Άλφιcon)

Όσκαρ 2019: Οι αναγνώστες της ATHENS VOICE ψήφισαν για τον καλύτερο σεφ

Όλοι μας αγαπάμε τη γαστρονομία. Μας αρέσει να την απολαμβάνουμε στο πιάτο αλλά και να τη βραβεύουμε. Στην ATHENS VOICE ψηφίσαμε τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που διακρίθηκαν, όλα όσα ακούστηκαν πολύ και σχολιάστηκαν θετικά (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ). Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος μέσα από το σάιτ της A.V. ανακατέψατε την κατάταξη στις δεκάδες σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια και δώσατε τα δικά σας αποτελέσματα.

1. Δημήτρης Ζύμπα - Νίκος Βοργιάς (Άλφιcon) 

53347498_2264195683818049_3006443155483525120_o.jpg


2. Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι)  
-s-s.jpg

3. Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Sense) 
-s-s.jpg

4. Γκίκας Ξενάκης (Aleria) 
g-s-s.jpg

5. Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman) 

vezene-aris-vezenes-1.jpg

6. Τάσος Μαντής (Hytra) 
chef-tasos-mantis.jpg

7. Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror, Phi Beta Kappa, Senios, Odori,The Clumsies) 

mpalopoulo.jpg

8. Νίκος Θωμάς (Privilege, Simul) 
nikos-thomas.jpg

9. Παύλος Κυριάκης (Λυκόβρυση, The Zillers) 

thumbnail_img_0741.jpg

10. Αλαίν Παροντί (VeriTable)
75237428_2480377958876044_5258072025175425024_o.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.