Ξεχάστε τις παρακλήσεις με το κουτάλι- αεροπλανάκι «Μια μπουκιά για την μαμά, για τον μπαμπά, για τον παππού, για την γιαγιά, για την κυρία Κατερίνα την περιπτερού» κάθε φορά που προσπαθείτε να πείσετε το καμάρι σας να φάει όλο του το φαγητό. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο της Samantha Lee και τότε όχι μόνο θα τρώει όλο του το φαγητό αλλά θα ζητάει και δεύτερο πιάτο.
Η δημιουργική Samantha Lee είναι food artist και μητέρα δύο κοριτσιών. Οι δύο αυτές ιδιότητές της την κάνουν να δημιουργεί τα πιο πρωτότυπα, χαρούμενα, λιμπιστικά πιάτα, φτιαγμένα από τις τροφές που έτσι κι αλλιώς θα πρόσφερε στα παιδιά, σχεδιασμένα όμως και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Τα πιάτα της δεν ανοίγουν μόνο την όρεξη στις δύο κόρες της, αλλά προκαλούν την προσοχή και σ’ ένα τεράστιο κοινό: Σχεδόν 374.0000 followers στο Instagram και πάνω από 35.000 στο Facebook, περιμένουν πώς και τι να ανέβει η φωτογραφία του επόμενου λαχταριστού πίνακα- πιάτου. Δείτε τα και κλέψτε ιδέες!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.