- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
![59016-128788.jpg 59016-128788.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/59016-128788.jpg)
![61659-123571.jpg 61659-123571.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2014/02/22/61659-123571.jpg)
Ξεχάστε τις παρακλήσεις με το κουτάλι- αεροπλανάκι «Μια μπουκιά για την μαμά, για τον μπαμπά, για τον παππού, για την γιαγιά, για την κυρία Κατερίνα την περιπτερού» κάθε φορά που προσπαθείτε να πείσετε το καμάρι σας να φάει όλο του το φαγητό. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο της Samantha Lee και τότε όχι μόνο θα τρώει όλο του το φαγητό αλλά θα ζητάει και δεύτερο πιάτο.
Η δημιουργική Samantha Lee είναι food artist και μητέρα δύο κοριτσιών. Οι δύο αυτές ιδιότητές της την κάνουν να δημιουργεί τα πιο πρωτότυπα, χαρούμενα, λιμπιστικά πιάτα, φτιαγμένα από τις τροφές που έτσι κι αλλιώς θα πρόσφερε στα παιδιά, σχεδιασμένα όμως και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Τα πιάτα της δεν ανοίγουν μόνο την όρεξη στις δύο κόρες της, αλλά προκαλούν την προσοχή και σ’ ένα τεράστιο κοινό: Σχεδόν 374.0000 followers στο Instagram και πάνω από 35.000 στο Facebook, περιμένουν πώς και τι να ανέβει η φωτογραφία του επόμενου λαχταριστού πίνακα- πιάτου. Δείτε τα και κλέψτε ιδέες!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.