Θεματα

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Τα κεράσματα συνεχίζονται, επόμενη στάση τα ελληνικά αλλαντικά

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61635-123487.jpg

Μετά το κέρασμα με τα αιγαιοπελαγίτικα τυριά, σειρά έχουν τα αλλαντικά προϊόντα της Ελλάδας, όλοι μας έχουμε ξετρελαθεί κατά καιρούς με αυτά. Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς συνεχίζουν τις «Γαστρονομικές Συναντήσεις» τους και από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 2 Μαρτίου κερνάνε μια ποικιλία από εκλεκτά ελληνικά αλλαντικά και καπνιστά κρέατα, σε κάθε τραπέζι. Δοκιμάστε παστράμι Δράμας (μοσχαρίσιο μπούτι καπνισμένο σε ξύλο οξιάς), μπριζόλα πιπεράτη Καρδίτσας (καπνιστή αρωματισμένη με κόκκους πιπεριών), λουκάνικα μαύρου χοίρου Πιερίας (από χοίρους ελευθέρας βοσκής) και σύγκλινο Μάνης (καπνισμένο σε χλωρή φασκομηλιά). Και αυτά είναι μόνο μερικά, υπάρχουν κι άλλα και είναι πολύ νόστιμα…

Δροσίνη 12, Κηφισιά, 210 6230080

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.