Θεματα

Πρίγκιπας: Τέτοιο τυλιχτό δεν έχεις ξαναφάει!

Όλη η Αθήνα περνάει από τη Χαριλάου Τρικούπη για αυτά τα σουβλάκια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_9442.jpg

Λουκάνικο Τζουμαγιάς, κεμπαπάκια Φλωρίνης και καλαμάκι μαύρου χοίρου στα σουβλάκια του Πρίγκιπα στα Εξάρχεια

Μου φαίνεται απίθανο να μην έχεις δοκιμάσει ήδη το σουβλάκι του Πρίγκιπα. Όλη η Αθήνα περνάει από τη Χαριλάου Τρικούπη για να γευτεί το λουκάνικο Τζουμαγιάς, τα κεμπαπάκια Φλωρίνης με σάλτσα Άιβαρ ή το καλαμάκι μαύρου χοίρου. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών του δεν είναι μυστικό, το μυστικό είναι ότι όλα τα κρέατα έρχονται από μικρές φάρμες της Ελλάδας, ακολουθώντας τη λογική "farm to table".

dsc_9471.jpg

Άσε που ενώ απολαμβάνεις το πιο νόστιμο τυλιχτό της πόλης, μπορείς να γεμίσεις το ποτήρι σου και με «το καλύτερο τσίπουρο του κόσμου» για να απογειώσεις τη γευστική εμπειρία. Και θα σου πω και κάτι ακόμη, που μάλλον δεν ξέρεις... Ο Πρίγκιπας ετοιμάζεται να αποκτήσει πριγκιπόπουλα και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας μέσω franchise. Πρώτος σταθμός ο Άλιμος και το κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 560 που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Φεβρουάριο. Ανυπομονούμε!

● Χαριλάου Τρικούπη 23, 2114050070, www.prigkipas.gr, Fb: Prigkipas.Exarcheia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.