Θεματα

Πρίγκιπας: Τέτοιο τυλιχτό δεν έχεις ξαναφάει!

Όλη η Αθήνα περνάει από τη Χαριλάου Τρικούπη για αυτά τα σουβλάκια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_9442.jpg

Λουκάνικο Τζουμαγιάς, κεμπαπάκια Φλωρίνης και καλαμάκι μαύρου χοίρου στα σουβλάκια του Πρίγκιπα στα Εξάρχεια

Μου φαίνεται απίθανο να μην έχεις δοκιμάσει ήδη το σουβλάκι του Πρίγκιπα. Όλη η Αθήνα περνάει από τη Χαριλάου Τρικούπη για να γευτεί το λουκάνικο Τζουμαγιάς, τα κεμπαπάκια Φλωρίνης με σάλτσα Άιβαρ ή το καλαμάκι μαύρου χοίρου. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών του δεν είναι μυστικό, το μυστικό είναι ότι όλα τα κρέατα έρχονται από μικρές φάρμες της Ελλάδας, ακολουθώντας τη λογική "farm to table".

dsc_9471.jpg

Άσε που ενώ απολαμβάνεις το πιο νόστιμο τυλιχτό της πόλης, μπορείς να γεμίσεις το ποτήρι σου και με «το καλύτερο τσίπουρο του κόσμου» για να απογειώσεις τη γευστική εμπειρία. Και θα σου πω και κάτι ακόμη, που μάλλον δεν ξέρεις... Ο Πρίγκιπας ετοιμάζεται να αποκτήσει πριγκιπόπουλα και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας μέσω franchise. Πρώτος σταθμός ο Άλιμος και το κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 560 που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Φεβρουάριο. Ανυπομονούμε!

● Χαριλάου Τρικούπη 23, 2114050070, www.prigkipas.gr, Fb: Prigkipas.Exarcheia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.