Θεματα

Fabrica de Vino

Κρασί & παραλία, το τέλειο ζευγάρι

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 447
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fabrica de Vino

Tο wine bar Fabrica de Vino φέτος ντύθηκε εξοχικά και κατέβηκε στην παραλία του Αλίμου.

Εκεί θα παραμείνει για όλο το καλοκαίρι (κλειστό το ομώνυμο της Εμ. Μπενάκη για όλο τον Αύγουστο), με καλά κρασιά απ’ όλη την Ελλάδα, πιάτα σε πολύ καλές τιμές (μπιφτεκάκια 4 ευρώ, πίτσα 5, γαρίδες με σάλτσα lime 5, φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια 5), αλλά και wine parties με τον πολύ γνωστό sommelier Αλέξανδρο Σακκά να σε μαθαίνει τα μυστικά του κρασιού διοργανώνοντας βραδιές αφιερωμένες σε καλές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα (πληροφορίες στο 6906 049615). Κοντά σ’ αυτά μεγάλη επιτυχία γνωρίζουν και τα κοκτέιλ του Fabrica De Vino, φτιαγμένα με οίνους και αποστάγματα ελληνικά από τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο και την ομάδα του Soulshakers, με ονόματα όπως Bipbop (με ερυθρό Αμπέλου Γη), Rose (με τσίπουρο Νταραίος), Pink (με Μαλαγουζιά Συμεωνίδη). Άμα ζεσταθείς πολύ, δίπλα ακριβώς είναι η θάλασσα για να δροσιστείς…
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 2103214148

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.