Οι πρώτες αθηναϊκές ταβέρνες είχαν ένα σκοπό: να χορτάσουν τους πεινασμένους εργάτες των κοντινών βιοτεχνιών. Με απλό φαγητό, ποτέ ακριβό, μαγειρεμένο με σπιτική φροντίδα. Απλά και νόστιμα. Υπάρχουν τέτοιες ταβέρνες σήμερα; Όχι μόνο υπάρχουν (και βασιλεύουν), αλλά στην πλειονότητά τους στέκουν ίδιες και απαράλλαχτες όπως την πρώτη μέρα που άνοιξαν πολλές δεκαετίες πριν. Ακολουθούν μερικές από αυτές.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
Δειτε περισσοτερα
Οι ειδικοί απαντούν για την υγεία μας
10 άρθρα για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση για τη διατήρηση της υγείας μας
Δικαιούσαι στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε