Θεματα

Ένα διαφορετικό brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Αυτή την Κυριακή ραντεβού στη Φωκίωνος Νέγρη!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
brunch-anoigma.jpg

Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 19 Ιανουαρίου

Από τη στιγμή που η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ξαναζωντάνεψε, δεν σταματά να διοργανώνει κάθε είδους δρώμενα. Το πιο λαχταριστό όλων, όμως, γίνεται μια φορά τον μήνα. Κάθε μήνα γνωστά εστιατόρια, σεφ, καντίνες και μάγειρες ετοιμάζουν το street food των ονείρων σου στο κυριακάτικο Pop Up Brunch της Δημοτικής Αγοράς.

rsz_img_0650.jpg

Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, θα έχει πολλές νέες γεύσεις και απολαυστικές μουσικές. Από τις 11.00 έως τις 17.30 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γεμίζει με κέφι, κόσμο, μουσική και γεύσεις που αγαπάμε. Burgers, bao buns, tacos, vegan και μακροβιοτικά πιάτα, γλυκά, καφέ και ζεστό κρασί, θα σε περιμένουν εκεί, για να κάνουν τη μέρα σου καλύτερη.

rsz_img_0079.jpg

Τα street brunch πιάτα για τον Ιανουάριο υπογράφουν το El Burro Tacos con Tequila, το Yazhou, το One Project, οι Guerilla Chef μαζί με τον The Cookie Dude και το Mentaleaty. Ενώ τα γλυκά βάζουν το ιταλικό Signora Athens και η Eri Bakes Vegan παρέα με δύο κυψελιώτικα στέκια, το SCRY και την Πίτα της Κολχίδας. Τη μουσική αναλαμβάνει ο Pepper, ενώ ένα live μουσικό δρώμενο-έκπληξη περιμένει μόνο τους… τολμηρούς επισκέπτες. Όπως βλέπεις, η μέρα προβλέπεται άκρως απολαυστική οπότε βάλτο στο πρόγραμμα.

80513715_2584683648481304_1878524996263870464_o.jpg

*Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο επόμενο brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τον Φεβρουάριο και να παρουσιάσετε τα δικά σας street brunch πιάτα, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 210 3210146

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.