Θεματα

Ένα διαφορετικό brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Αυτή την Κυριακή ραντεβού στη Φωκίωνος Νέγρη!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
brunch-anoigma.jpg

Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 19 Ιανουαρίου

Από τη στιγμή που η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ξαναζωντάνεψε, δεν σταματά να διοργανώνει κάθε είδους δρώμενα. Το πιο λαχταριστό όλων, όμως, γίνεται μια φορά τον μήνα. Κάθε μήνα γνωστά εστιατόρια, σεφ, καντίνες και μάγειρες ετοιμάζουν το street food των ονείρων σου στο κυριακάτικο Pop Up Brunch της Δημοτικής Αγοράς.

rsz_img_0650.jpg

Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, θα έχει πολλές νέες γεύσεις και απολαυστικές μουσικές. Από τις 11.00 έως τις 17.30 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γεμίζει με κέφι, κόσμο, μουσική και γεύσεις που αγαπάμε. Burgers, bao buns, tacos, vegan και μακροβιοτικά πιάτα, γλυκά, καφέ και ζεστό κρασί, θα σε περιμένουν εκεί, για να κάνουν τη μέρα σου καλύτερη.

rsz_img_0079.jpg

Τα street brunch πιάτα για τον Ιανουάριο υπογράφουν το El Burro Tacos con Tequila, το Yazhou, το One Project, οι Guerilla Chef μαζί με τον The Cookie Dude και το Mentaleaty. Ενώ τα γλυκά βάζουν το ιταλικό Signora Athens και η Eri Bakes Vegan παρέα με δύο κυψελιώτικα στέκια, το SCRY και την Πίτα της Κολχίδας. Τη μουσική αναλαμβάνει ο Pepper, ενώ ένα live μουσικό δρώμενο-έκπληξη περιμένει μόνο τους… τολμηρούς επισκέπτες. Όπως βλέπεις, η μέρα προβλέπεται άκρως απολαυστική οπότε βάλτο στο πρόγραμμα.

80513715_2584683648481304_1878524996263870464_o.jpg

*Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο επόμενο brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τον Φεβρουάριο και να παρουσιάσετε τα δικά σας street brunch πιάτα, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 210 3210146

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.