Θεματα

Θαλασσινός με καλαμαράκια… στάνης!

Για μια μέρα -Τσικνοπέμπτη- με κρεατικά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
61240-122359.jpg

Έχει πτυχίο στις νοστιμιές της θάλασσας, αλλά έχει και μια ψυχή ελληνική που τιμά τις παραδόσεις. Η γνωστή ψαροταβέρνα κάτω στις Τζιτζιφιές μεθαύριο Τσικνοπέμπτη αλλάζει το μενού και ψήνει στα κάρβουνα παϊδάκια, λουκάνικα με πορτοκάλι από την Καλαμάτα, κεμπάπ και άλλα, που συνοδεύει με πίτες, παστουρμαδόπιτες και πολλά «ασορτί» με το κρέας μεζεδάκια.

Μαζί, και για το γλέντι που απαιτεί η ημέρα, θα παίζει ο Γιάννης Παπαιωάννου με την παρέα του ρεμπέτικα και λαϊκά του κεφιού. Για τους πωρωμένους, πάντως, θα υπάρχουν και κάποια ψαροφαγικά πιάτα.

Ηρακλέους & Λυσικράτους 32, Τζιτζιφιές, 210 9404518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.