- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης αναλαμβάνει το μενού, οι The Clumsies τα cocktails
Ο ταλαντούχος σεφ και οι βραβευμένοι bartenders ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό
Την Πέμπτη 16/01 οι The Clumsies μετακομίζουν στο εστιατόριο CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη για καλό σκοπό
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους έλληνες σεφ. Στο εστιατόριό του, το CTC, μπορεί κανείς να απολαύσει την ελληνική δημιουργική κουζίνα όσο πιο νόστιμη (και εφευρετική, και παιχνιδιάρα, και αντρεπτική) γίνεται. Το The Clumsies πάλι έχει βρει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ του κόσμου (The World’s 50 Best Bars). Άρα μία συνεργασία και των δύο, δεν μπορεί παρά να είναι μοναδική.
Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου το CTC υποδέχεται την ομάδα του The Clumsies. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα βρεθεί στο γνώριμό του πόστο πίσω από το πάσο της κουζίνας, ενώ ο Βασίλης Κυρίτσης και ο Νίκος Μπάκουλης θα πάρουν θέση πίσω από το μπαρ. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό δείπνο με το καλύτερο cocktail pairing που μπορεί να υπάρξει. Το μενού περιλαμβάνει διάσημα signature πιάτα του CTC όπως η πολυσυζητημένη βελουτέ καλαμπόκι (που για το συγκεκριμένο βράδυ θα συνοδεύεται από το ξεχωριστό Natural Mango Wine των The Clumsies) ή το CTC Hot Dog που θα σερβιριστεί μαζί με το σπιρτόζικο Hot Dog & Cola.
Συνολικά, το μενού αποτελείται από 7 στάδια με κάθε πιάτο να συνοδεύεται από το δικό του cocktail και κοστίζει €120/άτομο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου. Η κράτηση είναι απαραίτητη. Ακολουθεί αναλυτικά το μενού.
Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια, 210 7228812, Fb: @ctc.resto
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Πρώτος καλεσμένος ο Γρηγόρης Χέλμης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Τα μέλια των Τομ Κορόγιαννου και Νίκου Καλδάνη θα έπρεπε να κάνουν ήδη διεθνή καριέρα
Αν προορισμός σου είναι η Αράχοβα, η Ιτέα ή το Γαλαξίδι, μείνε στη Λιβαδειά!
Σοκολατόπιτες, γαλακτομπούρεκο και θεϊκό προφιτερόλ. Αυτά τα ζαχαροπαλστεία έχουν τα γλυκά που ονειρεύεσαι
Ένα gelato bar με υπέροχη αισθητική και πολλές λιχουδιές
Εδώ θα βρεις την περίφημη Saint Honoré!
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.