Θεματα

Λαχταριστό brunch από τον Τάσο Αντωνίου στο Taf Kappa

Το στέκι στα Κάτω Πετράλωνα βάζει τον συγγραφέα του «Μαμά Πεινάω» στην κουζίνα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_3245-copy.jpg

Ο Τάσος Αντωνίου ετοιμάζει ένα άκρως απολαυστικό brunch στο Taf Kappa στα Κάτω Πετράλωνα

Το brunch είναι –πια- μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Αθηναίων. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς που ψάχνουν το επόμενο στέκι για να απολαύσουν το brunch του Σαββατοκύριακου, σου έχουμε καλά νέα. Το -έτσι κι αλλιώς φημισμένο- brunch στο Taf Kappa με την καινούργια χρονιά αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, καθώς έχει πλέον την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Τάσος Αντωνίου
Τάσος Αντωνίου

Ο Τάσος Αντωνίου, γνωστός από το βιβλίο του «Μαμά Πεινάω», αλλά και το ομώνυμο site του με εύκολες και νόστιμες συνταγές έχει ετοιμάσει ένα άκρως λαχταριστό brunch αποκλειστικά για το Taf Kappa. Εμπνευσμένος από τη ζωή και τις εμπειρίες του στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ο Τάσος προτείνει πιάτα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα των υλικών τους και τον comfort χαρακτήρα τους.

Ανάμεσα στα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις η σαλάτα με baby σπανάκι, cranberries, αμύγδαλα και dressing μηλόξιδο, το burger με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τηγανητή mozzarella και cranberry sauce που συνοδεύεται με τραγανές γλυκοπατάτες με μαγιονέζα αρωματισμένη με τρούφα, αλλά και τα πληθωρικά pancakes με λιωμένα marshmallows, πραλίνα φουντουκιού, μπανάνα, ganache σοκολάτας και καραμελωμένα αμύγδαλα.

dsc_3163-copy.jpg

Μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου με cocktails και drinks από την έμπειρη ομάδα του Taf Kappa. Το brunch με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου θα σερβίρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε… βάλτε το στο πρόγραμμα.

Θεσσαλονίκης 168 & Υλλεών, Κάτων Πετράλωνα, 211 1841138

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.