Θεματα

Λαχταριστό brunch από τον Τάσο Αντωνίου στο Taf Kappa

Το στέκι στα Κάτω Πετράλωνα βάζει τον συγγραφέα του «Μαμά Πεινάω» στην κουζίνα

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_3245-copy.jpg

Ο Τάσος Αντωνίου ετοιμάζει ένα άκρως απολαυστικό brunch στο Taf Kappa στα Κάτω Πετράλωνα

Το brunch είναι –πια- μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Αθηναίων. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς που ψάχνουν το επόμενο στέκι για να απολαύσουν το brunch του Σαββατοκύριακου, σου έχουμε καλά νέα. Το -έτσι κι αλλιώς φημισμένο- brunch στο Taf Kappa με την καινούργια χρονιά αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, καθώς έχει πλέον την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Τάσος Αντωνίου
Τάσος Αντωνίου

Ο Τάσος Αντωνίου, γνωστός από το βιβλίο του «Μαμά Πεινάω», αλλά και το ομώνυμο site του με εύκολες και νόστιμες συνταγές έχει ετοιμάσει ένα άκρως λαχταριστό brunch αποκλειστικά για το Taf Kappa. Εμπνευσμένος από τη ζωή και τις εμπειρίες του στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ο Τάσος προτείνει πιάτα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα των υλικών τους και τον comfort χαρακτήρα τους.

Ανάμεσα στα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις η σαλάτα με baby σπανάκι, cranberries, αμύγδαλα και dressing μηλόξιδο, το burger με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τηγανητή mozzarella και cranberry sauce που συνοδεύεται με τραγανές γλυκοπατάτες με μαγιονέζα αρωματισμένη με τρούφα, αλλά και τα πληθωρικά pancakes με λιωμένα marshmallows, πραλίνα φουντουκιού, μπανάνα, ganache σοκολάτας και καραμελωμένα αμύγδαλα.

dsc_3163-copy.jpg

Μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου με cocktails και drinks από την έμπειρη ομάδα του Taf Kappa. Το brunch με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου θα σερβίρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε… βάλτε το στο πρόγραμμα.

Θεσσαλονίκης 168 & Υλλεών, Κάτων Πετράλωνα, 211 1841138

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.