Θεματα

Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτή είναι η συνταγή για τους κουραμπιέδες

Τη μοιράστηκε στο Twitter και όπως ισχυρίζεται, έχει εγγυημένη επιτυχία, γιατί είναι της μητέρας της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε με τους... κουραμπιέδες στον ΣΚΑΪ λόγω «ενδοοικογενειακής» αμφισβήτησης

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη συνταγή της μητέρας της, Μαρίκας, για τους κουραμπιέδες.

Από μάνα σε κόρη ταξιδεύει η συνταγή της Ντόρας Μπακογιάννη για τους κουραμπιέδες. Ξεκίνησε από την προγιαγιά, συνέχισε στη γιαγιά, έφτασε στη μητέρα Μαρίκα και κατέληξε στην κόρη Ντόρα.

Η ίδια, προ ημερών, κατέφτασε στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα», όπου κέρασε τους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και το συνεργείο τους κουραμπιέδες που είχε φτιάξει με τα χεράκια της. Μάλιστα, τότε είχε πει ότι «τους έφερα για να αποδείξω σε κάποιους που αμφισβητούν!..». Κι έπειτα από ερώτηση αποκάλυψε πως οι αμφισβητίες είναι εντός της οικογένειάς της. «Είναι μια από τις μεγάλες πίκρες της ζωής μου» είχε εξομολογηθεί.

Λίγο αργότερα, μοιράστηκε τη συνταγή στο Twitter, γράφοντας με βεβαιότητα: «Με τη συνταγή της μητέρας μου η επιτυχία είναι σίγουρη!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.