- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
2019 Athens Taste Choice
Η A.V. ψήφισε όσα της άνοιξαν την όρεξη τη χρονιά που πέρασε. Ψηφίστε κι εσείς για να ανακατέψετε την κατάταξη
Τα Όσκαρ του 2019: Η ATHENS VOICE βραβεύει την καλύτερη gastro tavern, καλύτερη διεθνή και ελληνική κουζίνα, asian ethnic, bar resto, wine bar, street food, chefs
Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στην Athens Voice διαλέξαμε τα αθηναϊκά εστιατόρια που ξεχώρισαν και τους σεφ που συζητήθηκαν. Ψηφίστε κι εσείς μέσα από το site της A.V. τα δικά σας φαβορί αλλάζοντας την κατάταξη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα αποτελέσματα θα τα μάθετε με την καινούργια χρονιά. Η γαστρονομία, «υψηλή» ή… του δρόμου, μας ενώνει!
GASTRO TAVERN
Μαύρο Πρόβατο
Base Grill
Τραβόλτα
Άμα Λάχει
Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Kισσός
Mousique Café & More
Ella Greek Cooking
Φίτα
Μάνη Μάνη
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σπονδή
Vezene
G. B Roof Garden
Ράτκα
Premiere
Veri Table
Phi Beta Kappa
L’ Abreuvoir
Malabar
C.T.C.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
Βασίλαινας
Olive Garden
Artisanal
Hytra
Botrini’s
Aleria
Cookoovaya
Varoulko Seaside
Kuzina
Sense
ASIAN ETHNIC
Sushimou
Matsuhisa
Dos Hermanos
Nolan
Fuga
Tuk Tuk
Exotic Izakaya
Madame Phu Man Chu
Thai Zab
The Sushi Bar
BAR RESTO
Balthazar
The Clumsies
Rock n Roll
Noel
42 Barstronomy
Coyoacan
TGI Fridays
Dirty Ginger
Pere Ubu
The Dalliance
WINE BAR RESTO
Paleo
By the Glass
Drupes & Drips
Kiki de Grece
Θα σε κάνω Βασίλισσα
Fabrica de Vino
Oinoscent
Gargaretta
Heteroclito
L’ Audrion
STREET FOOD
Πρίγκιπας
Feyrouz
Po’ Boys
Smak
Migada
Hoocut
Romatella
Dirty Μάνη
Pera
Talking Breads
CHEF
Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι)
Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman)
Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror-Senios Phi Beta Kappa)
Νίκος Θωμάς (Privilege, Simul)
Τάσος Μαντής (Hytra)
Αλαίν Παροντί (VeriTable)
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Sense)
Παύλος Κυριάκης (Λυκόβρυση)
Δημήτρης Ζύμπα - Νίκος Βοργιάς (Άλφιcon)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.