Θεματα

Το πιο ξεχωριστό ρεβεγιόν της πόλης στο Olive Garden

Δείτε τα μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια.

Πολυτελές, λαμπερό και εκλεκτικό το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια, προτείνει τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν της πόλης με τη διάσημη θέα του, στην κατάφωτη γιορτινή Αθήνα.

Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Στο εορταστικό μενού του Olive Garden, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας αξιοποιεί και αναδεικνύει πολυτελείς και ιδιαίτερες πρώτες ύλες, για να δημιουργήσει ένα αξέχαστο μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου.

Υπέροχη διακόσμηση, ντελικάτες κοσμοπολίτικες επιλογές στην πιο νόστιμη εκδοχή τους και ζωντανή μουσική με το κουιντέτο του διεθνούς φήμης βραβευμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη, σας περιμένουν για να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων υπό τους ήχους της Christmas Swing μουσικής του.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 110€/άτομο, με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.

Cocktail με Καλωσόρισμα

Ζωμός Άγριων Μανιταριών
Καπνιστό Ορτύκι
Άρωμα Εσπεριδοειδών
Λικέρ Πικραμύγδαλου

Ριζότο με κρέμα Κόκκινου Λάχανου
Καραβίδες, Χτένια
Πράσινο Μήλο
Βλαστοί Νεροκάρδαμου

Γλώσσα Dover
Μουσελίν Παντζαριού
Πράσινα Σπαράγγια
Σάλτσα Hollandaise
Πούδρα Αυγοτάραχου

Sorbet με Φρούτα του Δάσους
Κρέμα Φιστικιού Αιγίνης
Σιρόπι με Ελιξίριο και Κανέλα

Χήνα με Παραδοσιακή Γέμιση
Ζαχαρωμένη Γλυκοπατάτα με Τρούφα
Γλασαρισμένα Κάστανα
Κυδωνόπαστο
Σάλτσα Vinsanto

Fourme D’Αmbert σε Μπισκότο Μπαχαρικών
Σύκα Ποσέ
Σάλτσα Μανταρίνι

Χριστουγεννιάτικος Κορμός
Μους Valrhona
Sponge Cake Σοκολάτας
Τραγανή Βάση
Compote από Φρούτα του Δάσους

Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: 140€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.

Cocktail με Καλωσόρισμα

Κρέμα Γλυκιάς Καραβίδας
Γλυκάδια
Πέρλες Λαχανικών
Άρωμα Remy Martin

Γεμιστό Ορτύκι
Ζεστή σαλάτα με Βιολογική Κινόα
Βινεγκρέτ με Blueberries
Βλαστοί Κάρδαμου

Ψητή Πεσκανδρίτσα
Jamón Ibérico
Πουρές Κυδωνιού
Πράσινα Σπαράγγια
Σάλτσα Moët με Σαγκουίνι

Sorbet Παντζαριού
Πράσινο Μήλο
Σιρόπι Σφενδάμου

Rib Eye Angus
Πουρές Γλυκοπατάτας
Καραμελωμένα Κάστανα
Κόκκινο Λάχανο
Σάλτσα Merlot με Cranberries

Vol-au-Vent
Reblochon De Savoie
Κουλί Παπάγιας
Φύλλα Λυκοτρίβολου

Σφαίρα Valrhona
Μους Φουντουκιού
Κρέμα Mascarpone με Πραλίνα
Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί
Raspberry Sorbet

Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Brunch Χριστουγέννων με μπουφέ: 50€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.

Brunch Πρωτοχρονιάς με μπουφέ: 65€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.

Παιδιά 5-12 ετών 50% έκπτωση. Κάτω των 5 ετών δωρεάν. Δωρεάν parking

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.