Θεματα

Το πιο ξεχωριστό ρεβεγιόν της πόλης στο Olive Garden

Δείτε τα μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια.

Πολυτελές, λαμπερό και εκλεκτικό το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια, προτείνει τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν της πόλης με τη διάσημη θέα του, στην κατάφωτη γιορτινή Αθήνα.

Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Στο εορταστικό μενού του Olive Garden, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας αξιοποιεί και αναδεικνύει πολυτελείς και ιδιαίτερες πρώτες ύλες, για να δημιουργήσει ένα αξέχαστο μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου.

Υπέροχη διακόσμηση, ντελικάτες κοσμοπολίτικες επιλογές στην πιο νόστιμη εκδοχή τους και ζωντανή μουσική με το κουιντέτο του διεθνούς φήμης βραβευμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη, σας περιμένουν για να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων υπό τους ήχους της Christmas Swing μουσικής του.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 110€/άτομο, με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.

Cocktail με Καλωσόρισμα

Ζωμός Άγριων Μανιταριών
Καπνιστό Ορτύκι
Άρωμα Εσπεριδοειδών
Λικέρ Πικραμύγδαλου

Ριζότο με κρέμα Κόκκινου Λάχανου
Καραβίδες, Χτένια
Πράσινο Μήλο
Βλαστοί Νεροκάρδαμου

Γλώσσα Dover
Μουσελίν Παντζαριού
Πράσινα Σπαράγγια
Σάλτσα Hollandaise
Πούδρα Αυγοτάραχου

Sorbet με Φρούτα του Δάσους
Κρέμα Φιστικιού Αιγίνης
Σιρόπι με Ελιξίριο και Κανέλα

Χήνα με Παραδοσιακή Γέμιση
Ζαχαρωμένη Γλυκοπατάτα με Τρούφα
Γλασαρισμένα Κάστανα
Κυδωνόπαστο
Σάλτσα Vinsanto

Fourme D’Αmbert σε Μπισκότο Μπαχαρικών
Σύκα Ποσέ
Σάλτσα Μανταρίνι

Χριστουγεννιάτικος Κορμός
Μους Valrhona
Sponge Cake Σοκολάτας
Τραγανή Βάση
Compote από Φρούτα του Δάσους

Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: 140€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.

Cocktail με Καλωσόρισμα

Κρέμα Γλυκιάς Καραβίδας
Γλυκάδια
Πέρλες Λαχανικών
Άρωμα Remy Martin

Γεμιστό Ορτύκι
Ζεστή σαλάτα με Βιολογική Κινόα
Βινεγκρέτ με Blueberries
Βλαστοί Κάρδαμου

Ψητή Πεσκανδρίτσα
Jamón Ibérico
Πουρές Κυδωνιού
Πράσινα Σπαράγγια
Σάλτσα Moët με Σαγκουίνι

Sorbet Παντζαριού
Πράσινο Μήλο
Σιρόπι Σφενδάμου

Rib Eye Angus
Πουρές Γλυκοπατάτας
Καραμελωμένα Κάστανα
Κόκκινο Λάχανο
Σάλτσα Merlot με Cranberries

Vol-au-Vent
Reblochon De Savoie
Κουλί Παπάγιας
Φύλλα Λυκοτρίβολου

Σφαίρα Valrhona
Μους Φουντουκιού
Κρέμα Mascarpone με Πραλίνα
Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί
Raspberry Sorbet

Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν

Brunch Χριστουγέννων με μπουφέ: 50€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.

Brunch Πρωτοχρονιάς με μπουφέ: 65€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.

Παιδιά 5-12 ετών 50% έκπτωση. Κάτω των 5 ετών δωρεάν. Δωρεάν parking

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.