Το πιο ξεχωριστό ρεβεγιόν της πόλης στο Olive Garden
Δείτε τα μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου
![114824-667199.jpg 114824-667199.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/114824-667199.jpg)
![Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2019/12/18/dsc05515.jpg)
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια.
Πολυτελές, λαμπερό και εκλεκτικό το Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια, προτείνει τα πιο ξεχωριστά ρεβεγιόν της πόλης με τη διάσημη θέα του, στην κατάφωτη γιορτινή Αθήνα.
![Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν Olive Garden, ξενοδοχείο Τιτάνια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, ρεβεγιόν](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/dsc05471.jpg)
Στο εορταστικό μενού του Olive Garden, ο executive chef Χρήστος Τζιλήρας αξιοποιεί και αναδεικνύει πολυτελείς και ιδιαίτερες πρώτες ύλες, για να δημιουργήσει ένα αξέχαστο μενού για τις πιο εορταστικές μέρες του χρόνου.
Υπέροχη διακόσμηση, ντελικάτες κοσμοπολίτικες επιλογές στην πιο νόστιμη εκδοχή τους και ζωντανή μουσική με το κουιντέτο του διεθνούς φήμης βραβευμένου σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη, σας περιμένουν για να ζήσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων υπό τους ήχους της Christmas Swing μουσικής του.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 110€/άτομο, με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.
Cocktail με Καλωσόρισμα
Ζωμός Άγριων Μανιταριών
Καπνιστό Ορτύκι
Άρωμα Εσπεριδοειδών
Λικέρ Πικραμύγδαλου
Ριζότο με κρέμα Κόκκινου Λάχανου
Καραβίδες, Χτένια
Πράσινο Μήλο
Βλαστοί Νεροκάρδαμου
Γλώσσα Dover
Μουσελίν Παντζαριού
Πράσινα Σπαράγγια
Σάλτσα Hollandaise
Πούδρα Αυγοτάραχου
Sorbet με Φρούτα του Δάσους
Κρέμα Φιστικιού Αιγίνης
Σιρόπι με Ελιξίριο και Κανέλα
Χήνα με Παραδοσιακή Γέμιση
Ζαχαρωμένη Γλυκοπατάτα με Τρούφα
Γλασαρισμένα Κάστανα
Κυδωνόπαστο
Σάλτσα Vinsanto
Fourme D’Αmbert σε Μπισκότο Μπαχαρικών
Σύκα Ποσέ
Σάλτσα Μανταρίνι
Χριστουγεννιάτικος Κορμός
Μους Valrhona
Sponge Cake Σοκολάτας
Τραγανή Βάση
Compote από Φρούτα του Δάσους
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: 140€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά.
Cocktail με Καλωσόρισμα
Κρέμα Γλυκιάς Καραβίδας
Γλυκάδια
Πέρλες Λαχανικών
Άρωμα Remy Martin
Γεμιστό Ορτύκι
Ζεστή σαλάτα με Βιολογική Κινόα
Βινεγκρέτ με Blueberries
Βλαστοί Κάρδαμου
Ψητή Πεσκανδρίτσα
Jamón Ibérico
Πουρές Κυδωνιού
Πράσινα Σπαράγγια
Σάλτσα Moët με Σαγκουίνι
Sorbet Παντζαριού
Πράσινο Μήλο
Σιρόπι Σφενδάμου
Rib Eye Angus
Πουρές Γλυκοπατάτας
Καραμελωμένα Κάστανα
Κόκκινο Λάχανο
Σάλτσα Merlot με Cranberries
Vol-au-Vent
Reblochon De Savoie
Κουλί Παπάγιας
Φύλλα Λυκοτρίβολου
Σφαίρα Valrhona
Μους Φουντουκιού
Κρέμα Mascarpone με Πραλίνα
Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί
Raspberry Sorbet
Brunch Χριστουγέννων με μπουφέ: 50€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.
Brunch Πρωτοχρονιάς με μπουφέ: 65€/άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, συλλογή Μωραΐτη από σταφύλια βιολογικής γεωργίας, μπύρες και αναψυκτικά. Ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή.
Παιδιά 5-12 ετών 50% έκπτωση. Κάτω των 5 ετών δωρεάν. Δωρεάν parking
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
«Αυτή η φρέσκια γεύση του ψαριού, η βαθιά κρουστή, ιωδιούχα και θαλασσινή, έχει γραφτεί ανεξίτηλα στο γευστικό dna των Ελλήνων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.