Θεματα

Λαϊκό γλέντι με τη Λένα Κιτσοπούλου στον Θαλασσινό

Χριστούγεννα και άρχισαν τα όργανα…

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_9971.jpg

Στο εστιατόριο Θαλασσινός η Λένα Κιτσοπούλου τραγουδάει live ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια

Είμαστε στην καρδιά της γιορτινής περιόδου και το γνωστό εστιατόριο επαναλαμβάνει τις περσινές σούπερ επιτυχημένες βραδιές με τη Λένα Κιτσοπούλου στο πάλκο να τραγουδάει ρεμπέτικα και λαϊκά με τον δικό της ανεπανάληπτο τρόπο. Την Παρασκευή 20/12 από τις 9 το βράδυ μας περιμένει για μια βραδιά αυθεντική, γεμάτη ατμόσφαιρα, με παραγγελιές και χορούς που, αν κρίνουμε από τα περσινά, θα κρατήσουν μέχρι το ξημέρωμα!

Ο χώρος είναι στολισμένος και υπέροχος, τα τραπέζια αλλάζουν για να βολεύονται οι μεγάλες παρέες, το μενού ψαροφαγικό, τα κρασιά χύμα και εμφιαλωμένα θα ρέουν, σπεύσατε για κρατήσεις!

Λυσικράτους 32 & Ηρακλέους, Τζιτζιφιές, 2109404518

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.