Θεματα

Μανιταράκια από την Δίρφυ στο Καλλίστη Γεύσις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60275-120405.jpg

Είναι νόστιμα, κάποια από αυτά δυσεύρετα, μπορούν να φαγωθούν σε χίλιες δυο παραλλαγές. Αυτή τη Παρασκευή (07/02/2014) και ώρα 9.30 μ.μ στο Καλλίστη Γεύσις, το καλό φαγητό φυτρώνει σαν τα…μανιτάρια. Οι σεφ, του πάντα ανήσυχου περί την ελληνική γεύση εστιατορίου, Νίκη Τρέσσου και Ευδοκία Φυλακούρη καταπιάνονται με τα μανιτάρια της εταιρείας Δίρφυς και στήνουν ένα μενού σπέσιαλ αφιερωμένο σ’ αυτά. Με πιάτα όπως σαλάτα με κίτρινα πλευρώτους και πορτοκάλι, τραχανά με αποξηραμένη λεντινούλα και πλευρώτους, μπιφτέκια γεμιστά με πορτσίνι και πουρέ βιολογικής πατάτας, μέχρι και γαλλικό καφέ με γανόδερμα (το γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και ως μανιτάρι της αθανασίας). Όλα τα πιάτα, συνοδεύονται από εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Μεγαπάνου. Η βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία με την «Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού» του Τίμου Πετρίδη και κοστίζει 29€/άτομο.

Καλλίστη Γεύσις Ασκληπιού 137, τηλ 210 6453179

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.