Θεματα

20 δημιουργικές συσκευασίες τροφίμων

Στα σχεδιαστικά γραφεία έχουν χιούμορ

114870-643452.jpg
Μαργαρίτα Μιχελάκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
60059-119955.jpg

Gloji Juice Bottle Ο χυμός γκότζι μπέρι δίνει ενέργεια


Ψωμάκια Kohlberg

n

Η δανέζικη εταιρεία δίνει μέρος των κερδών της στο αγώνια ενάντια στον καρκίνο του μαστού


Γιαπωνέζικα γλυκά Black Melon

n

Φάε την αφάνα


Σακουλάκια για ψωμί Gnome

n

Υπάρχει κάτι παραμυθένιο σε αυτήν την φραντζόλα


Golden Carrot

n

Πέντε πορτοκάλια στοιχειοθετούν ένα καρότο


Σπαγκέτι New York City

n

Εμπάιρ Στέιτι Μπίλντινγκ με κεφτέδες


Τea Hanger

n

Τσάι σε κρεμάστρα


Mighty Nuts

n

Το κουτί ανοίγει σαν φιστίκι


Thelma’s Treats / Claudine Hellmuth Cupcake

n

Μπισκότα και cupcakes κατευθείαν από το φούρνο


Better Butter

n

Το καπάκι της συσκευασίας γίνεται το μαχαίρι που αλλοίφει το βούτυρο στο ψωμί


Montage Saus

n

Σάλτσες που μοντάρονται


Σαρδέλες ΙΚΕΑ

n

Ανοίγουν το μάτι


Smirnoff Caipiroska

image

Αυτή η συλλεκτική έκδοση ξεφλουδίζεται


Μiller Boombox

n

Μπύρες για τη συναυλία


 Κρασί Korefe

n

Οινοποιείται σε ένα πρώην γκαράζ. Το μοναδικό κρασί σε τενεκεδένιο μπιτόνι λαδιού


Ζυμαρικά La Pasta Famiglia / Τσάγια Tea Cup

n

Σε τι διάθεση είσαι;


Blood Energy Potion

n

Eνεργειακό ποτό που αναζωογονεί


Ψωμάκια Fit Buns

n

Υψηλά σε πρωτεΐνη, σε κάνουν φέτες


Αντικλεπτικά lunch bags

n

Αποθαρρύνουν το συνάδελφο, το συμμαθητή


Royal Tea

n

Σε χαλαρώνει

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.