Θεματα

Scala Vinoteca με Κτήμα Γεροβασιλείου την Τρίτη 4-2-2014

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59946-119712.jpg

Αυτό είναι ένα πολύ καλό wine resto. Κι αυτός είναι ένας πολύ γνωστός οινολόγος και παραγωγός με πολύ πλούσιο κατάλογο διακρίσεων των προϊόντων του σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Scala Vinoteca υποδέχεται τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου την Τρίτη 4/02 για μια οινογευσιγνωσία που αναμένεται εξαιρετικά νόστιμη και ενδιαφέρουσα. Το μενού περιλαμβάνει 4 πιάτα (επιλογή από δύο προτάσεις στο κάθε ένα), όπως καπνιστό σολομό και καρπάτσιο κολοκύθας, burrata με μπρόκολο, κουκουνάρι, αντσούγιες και βασιλικό, χοιρινή παντσέτα με φασολάκια Κένυας, φουντούκια και πορτοκάλι, κάθε πιάτο συνδυάζεται με κορυφαία κρασιά του Γεροβασιλείου και κοστίζει 40 ευρώ το άτομο.

Σίνα 50 & Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι, 2103610041

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.