Θεματα

Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς κερνάει τυριά του Αιγαίου!

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59941-119708.jpg

Δημοφιλή, οικεία, με προσιτές τιμές, τα εστιατόρια Τζίτζικας και Μέρμηγκας, προσφέρουν πιάτα παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας μέσα σε περιβάλλον νοσταλγικά όμορφο που ξυπνάει μνήμες από παλιά ελληνικά μπακάλικα. Τώρα, ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς, καθιερώνει τις «Γαστρονομικές Συναντήσεις» και προχωράει ακόμη ένα βήμα στην αναζήτηση εξαιρετικών γεύσεων και προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα.

Ξεκινάει με τυριά από τα ελληνικά νησιά, τα λεγόμενα και «κοσμήματα» της Αιγαιοπελαγίτικης γεύσης. Όπως το αιγοπρόβειο καλαθάκι Λήμνου που στεγνώνει μέσα σε καλαθάκι από λυγαριά, το κασέρι Μυτιλήνης με τη μαστιχωτή και βουτυράτη υφή, το πικάντικο σπιτικό αρσενικό Νάξου, την πιπεράτη κοπανιστή Μυκόνου, την 5μηνης ωρίμανσης γραβιέρα Τρύπας Κρήτης, το μελίχλωρο Λήμνου, το δροσερό και βελούδινο ξύγαλο Σητείας, το πεντανόστιμο βολάκι Άνδρου. Από 3 Φεβρουαρίου και για μία ολόκληρη εβδομάδα όσοι τυχεροί προσέλθετε μαζί με όσα παραγγείλετε θα απολαύσετε και ένα πλατό με τα παραπάνω τυριά, αυτά κερασμένα από το κατάστημα.

Δροσίνη 12, Κηφισιά, 2106230080

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.