Θεματα

Silver Casa

Και παλιό και νέο

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59662-119147.jpg

Βρίσκεται εκεί που ήταν παλιά το Casa di Pasta της Βουλιαγμένης, για κάποιο διάστημα ήταν το κρεατοφαγικό Silver Star. Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το γνωστό πρώην μπασκετμπολίστα Γιώργο Καλαϊτζή, και ατμοσφαιρικά ανακαινισμένο, είναι ήδη σταθερό σημείο συνάντησης όσων κινούνται στα νότια προάστια, ενώ πολλοί έρχονται και απ’ όλη την Αθήνα. Ο χώρος του μεγάλος, εντυπωσιακός και μαζί έξτρα χαλαρός, έχει γωνιές για ρομαντικά δείπνα, δύο μοναστηριακά τραπέζια που ευνοούν το… socializing, ταβάνια ζωγραφιστά, έναν υπέροχο τοίχο - φωτισμένη κάβα, ζωντανή και πολυσύχναστη μπάρα για όσους θέλουν ποτό και καλή μουσική.

Προσφέρει μεσογειακή κουζίνα από το σεφ Λάζαρο Μεντέ με πιάτα προσεγμένα και πεντανόστιμα. Δηλαδή μπρουσκέτες, πίτσα, τέλειες σαλάτες, πολλή pasta (και νοσταλγική alla putanesca με κάπαρη, αντσούγιες, και πιο «σύγχρονα» ραβιόλια γεμιστά με κρητικό απάκι), burgers με άφθαστη τηγανητή πατάτα, μαύρο ρύζι με καραβιδοουρές, χτένια και αυγοτάραχο, ταλιάτα από κόντρα φιλέτο Black Angus, υπέροχα γλυκά, όλα σε τιμές εντελώς value for money. Ανοιχτό από το μεσημέρι στις 12.30 μέχρι αργά το βράδυ κάθε μέρα, εύκολα γίνεται αγαπημένο στέκι, στις καλοκαιρίες μάλιστα απλώνει τραπέζια έξω, στο (και πάλι) όμορφα διαμορφωμένο ξύλινο ντεκ.

Απόλλωνος 18 & Λητούς, Βουλιαγμένη, 210 9671164

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.