Θεματα

Silver Casa

Και παλιό και νέο

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59662-119147.jpg

Βρίσκεται εκεί που ήταν παλιά το Casa di Pasta της Βουλιαγμένης, για κάποιο διάστημα ήταν το κρεατοφαγικό Silver Star. Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το γνωστό πρώην μπασκετμπολίστα Γιώργο Καλαϊτζή, και ατμοσφαιρικά ανακαινισμένο, είναι ήδη σταθερό σημείο συνάντησης όσων κινούνται στα νότια προάστια, ενώ πολλοί έρχονται και απ’ όλη την Αθήνα. Ο χώρος του μεγάλος, εντυπωσιακός και μαζί έξτρα χαλαρός, έχει γωνιές για ρομαντικά δείπνα, δύο μοναστηριακά τραπέζια που ευνοούν το… socializing, ταβάνια ζωγραφιστά, έναν υπέροχο τοίχο - φωτισμένη κάβα, ζωντανή και πολυσύχναστη μπάρα για όσους θέλουν ποτό και καλή μουσική.

Προσφέρει μεσογειακή κουζίνα από το σεφ Λάζαρο Μεντέ με πιάτα προσεγμένα και πεντανόστιμα. Δηλαδή μπρουσκέτες, πίτσα, τέλειες σαλάτες, πολλή pasta (και νοσταλγική alla putanesca με κάπαρη, αντσούγιες, και πιο «σύγχρονα» ραβιόλια γεμιστά με κρητικό απάκι), burgers με άφθαστη τηγανητή πατάτα, μαύρο ρύζι με καραβιδοουρές, χτένια και αυγοτάραχο, ταλιάτα από κόντρα φιλέτο Black Angus, υπέροχα γλυκά, όλα σε τιμές εντελώς value for money. Ανοιχτό από το μεσημέρι στις 12.30 μέχρι αργά το βράδυ κάθε μέρα, εύκολα γίνεται αγαπημένο στέκι, στις καλοκαιρίες μάλιστα απλώνει τραπέζια έξω, στο (και πάλι) όμορφα διαμορφωμένο ξύλινο ντεκ.

Απόλλωνος 18 & Λητούς, Βουλιαγμένη, 210 9671164

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.