Βρίσκεται εκεί που ήταν παλιά το Casa di Pasta της Βουλιαγμένης, για κάποιο διάστημα ήταν το κρεατοφαγικό Silver Star. Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το γνωστό πρώην μπασκετμπολίστα Γιώργο Καλαϊτζή, και ατμοσφαιρικά ανακαινισμένο, είναι ήδη σταθερό σημείο συνάντησης όσων κινούνται στα νότια προάστια, ενώ πολλοί έρχονται και απ’ όλη την Αθήνα. Ο χώρος του μεγάλος, εντυπωσιακός και μαζί έξτρα χαλαρός, έχει γωνιές για ρομαντικά δείπνα, δύο μοναστηριακά τραπέζια που ευνοούν το… socializing, ταβάνια ζωγραφιστά, έναν υπέροχο τοίχο - φωτισμένη κάβα, ζωντανή και πολυσύχναστη μπάρα για όσους θέλουν ποτό και καλή μουσική.
Προσφέρει μεσογειακή κουζίνα από το σεφ Λάζαρο Μεντέ με πιάτα προσεγμένα και πεντανόστιμα. Δηλαδή μπρουσκέτες, πίτσα, τέλειες σαλάτες, πολλή pasta (και νοσταλγική alla putanesca με κάπαρη, αντσούγιες, και πιο «σύγχρονα» ραβιόλια γεμιστά με κρητικό απάκι), burgers με άφθαστη τηγανητή πατάτα, μαύρο ρύζι με καραβιδοουρές, χτένια και αυγοτάραχο, ταλιάτα από κόντρα φιλέτο Black Angus, υπέροχα γλυκά, όλα σε τιμές εντελώς value for money. Ανοιχτό από το μεσημέρι στις 12.30 μέχρι αργά το βράδυ κάθε μέρα, εύκολα γίνεται αγαπημένο στέκι, στις καλοκαιρίες μάλιστα απλώνει τραπέζια έξω, στο (και πάλι) όμορφα διαμορφωμένο ξύλινο ντεκ.
Απόλλωνος 18 & Λητούς, Βουλιαγμένη, 210 9671164
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.