Θεματα

Η χαρά του κρασιού στα ΒορΟινά 2014

Γευσιγνωσία με βορειοελλαδίτικες ετικέτες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59525-118798.jpg

Τα ΒορΟινά, η γνωστή και αγαπημένη γευσιγνωσία των κρασιών της Βόρειας Ελλάδας, επιστρέφουν και γιορτάζουν φέτος, στην Αθήνα, τα δέκατα γενέθλιά τους.

Με γευσιγνωσία στις 3 Φεβρουαρίου στη «Μεγάλη Βρεταννία», με τη συμμετοχή 33 παραγωγών, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις σε αγαπημένα οινοφιλικά στέκια της πόλης – στο «Heteroclito» με Ξινόμαυρο, στο «Oinoscent» με Κατώγι Αβέρωφ, στο «Wine Booth» με τζαζ μουσική επένδυση και σε πολλά άλλα σημεία – οι λάτρεις του οίνου θα απολαύσουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά με βορειοελλαδίτικες ετικέτες.


Για περισσότερες πληροφορίες: 2103645777, 6944733044, www.voroina.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.