Θεματα

Η χαρά του κρασιού στα ΒορΟινά 2014

Γευσιγνωσία με βορειοελλαδίτικες ετικέτες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59525-118798.jpg

Τα ΒορΟινά, η γνωστή και αγαπημένη γευσιγνωσία των κρασιών της Βόρειας Ελλάδας, επιστρέφουν και γιορτάζουν φέτος, στην Αθήνα, τα δέκατα γενέθλιά τους.

Με γευσιγνωσία στις 3 Φεβρουαρίου στη «Μεγάλη Βρεταννία», με τη συμμετοχή 33 παραγωγών, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις σε αγαπημένα οινοφιλικά στέκια της πόλης – στο «Heteroclito» με Ξινόμαυρο, στο «Oinoscent» με Κατώγι Αβέρωφ, στο «Wine Booth» με τζαζ μουσική επένδυση και σε πολλά άλλα σημεία – οι λάτρεις του οίνου θα απολαύσουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά με βορειοελλαδίτικες ετικέτες.


Για περισσότερες πληροφορίες: 2103645777, 6944733044, www.voroina.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.