- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τα ΒορΟινά, η γνωστή και αγαπημένη γευσιγνωσία των κρασιών της Βόρειας Ελλάδας, επιστρέφουν και γιορτάζουν φέτος, στην Αθήνα, τα δέκατα γενέθλιά τους.
Με γευσιγνωσία στις 3 Φεβρουαρίου στη «Μεγάλη Βρεταννία», με τη συμμετοχή 33 παραγωγών, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις σε αγαπημένα οινοφιλικά στέκια της πόλης – στο «Heteroclito» με Ξινόμαυρο, στο «Oinoscent» με Κατώγι Αβέρωφ, στο «Wine Booth» με τζαζ μουσική επένδυση και σε πολλά άλλα σημεία – οι λάτρεις του οίνου θα απολαύσουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά με βορειοελλαδίτικες ετικέτες.
Για περισσότερες πληροφορίες: 2103645777, 6944733044, www.voroina.gr.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.