Θεματα

Στo Attica μόλις άνοιξε gourmet corner

Θα βρεις από χαβιάρι μέχρι ιταλικές και ελληνικές τρούφες

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gourmet-anoigma.jpg

Σε συνεργασία με την Greek Luxury Products δημιουργήθηκε μια gourmet γωνιά στον 5ο όροφο του Attica

Πού μπορείς να βρεις ελληνικές και ιταλικές μαύρες και λευκές τρούφες; Ολόκληρο foie gras σε βάζα; Τα ωραιότερα marron glacier στον κόσμο και νερό με 9 διαφορετικά herbal infusions; Η απάντηση είναι πιο κοντά απ’ ό,τι φαντάζεσαι… Αρκεί να μπεις στο Attica Department Store, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και να ανέβεις μέχρι τον 5ο όροφο. Εδώ το Attica, σε συνεργασία με την Greek Luxury Products, παρακολουθεί την τάση όλων των μεγάλων και γνωστών πολυκαταστημάτων του κόσμου και στήνει ένα gourmet corner που βάζει φωτιά στις επιθυμίες κάθε σωστού foodie.

luxury_products_-2.jpg
luxury_products_-12.jpg

Ο μοντέρνος και λαμπερός  χώρος, σχεδιασμένος από τον αρχιτέκτονα Τάσο Ζέππο και το αρχιτεκτονικό γραφείο Zege Architects, φιλοξενεί εκατοντάδες gourmet προϊόντα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ενδεικτικά αναφέρουμε το σπάνιο μέλι Βανίλια Μαινάλου, τις καρδιές άγριας αγκινάρας σε λάδι, τις φράουλες confit από την Παύλιανη και τα βιολογικά κρασιά από τον αμπελώνα του Navarino (Navarino Vineyards). Χαβιάρι από τη σειρά της Greek Luxury Products σε 8 διαφορετικές ποικιλίες και προσιτή τιμή,  αλλά και χαβιάρι Petrossian Paris, ως γνωστόν τον καλύτερο οίκο χαβιαριού στον κόσμο. Λευκές και μαύρες τρούφες, μαζί και τα προϊόντα τους ( π.χ. λάδι τρούφας), πρώτη φορά συγκεντρωμένα σε τόσο μεγάλη ποικιλία. Τα προϊόντα των Confiture Parisienne, των master των μαρμελάδων και των spreads, βρίσκουν επίσης θέση στο ράφι, με highlight τα περίφημα γλυκά σε σχήμα φρούτων του πιο διάσημου ζαχαροπλάστη στον κόσμο, του Cedric Grolet. Ουσιαστικά μιλάμε για την αφρόκρεμα των gourmet προϊόντων που συγκεντρώθηκε σε ένα χώρο και περιμένει να την ανακαλύψετε. Σημειώνουμε ότι όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν και σε καλάθια δώρου-γιορτές έρχονται...

Attica: Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα, 211 1802600

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.