Το Starlight Dinner Menu του La Suite Lounge σε πάει στα αστέρια
Μενού για ρομαντικούς στο St. George Lycabettus
Το καινούργιο μενού του La Suite Lounge στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus είναι τέλειο και συνοδεύεται από live jazz
Από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus η Αθήνα μοιάζει μαγική. Και, πραγματικά, αν υπάρχει ένα σημείο στην πόλη όπου βρίσκεσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα αστέρια, αυτό είναι σίγουρα το εστιατόριο La Suite Lounge. Εμπνευσμένος από αυτή τη θέα του ονειρεμένου αττικού ουρανού, ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος δημιουργεί ένα υπέροχο όσο και ρομαντικό μενού για δύο. Το Starlight Dinner Menu σερβίρεται κάθε Σάββατο και συνοδεύεται από live jazz με την Bessy Ikon στη φωνή και τον Βασίλη Σαλτίκη στο σαξόφωνο.
Σχεδόν κάθε πιάτο του μενού χωρίζεται σε δύο κατηγορίες που η κάθε μία φέρει την επικεφαλίδα “For Him” και “For Her”, στήνοντας ένα παιχνίδι για δύο. Για παράδειγμα, το μενού αρχίζει με ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλογίες για εκείνον και με ριζότο με cranberries, τρούφα και παρμεζάνα για εκείνη! Συνεχίζει με πράσινα σαλατικά με αβοκάντο και ψητό μανούρι (κοινό πιάτο και για τους δύο), περνάει στα κυρίως με επιλογή ανάμεσα σε ταλιάτα με πατάτες, δεντρολίβανο και σάλτσα μοσχοφίλερο και σε σολομό με κινόα και αβοκάντο με σάλτσα γκρέιπφρουτ και σφένδαμο και ολοκληρώνεται με φοντάν σοκολάτας με παγωτό και κραμπλ μους σοκολάτας για εκείνον και τηγανιτό φύλλο κρούστας με κρέμα λεμονιού και δυόσμο για εκείνη. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αυτός και αυτή θα ταΐσουν στο στόμα ο ένας τον άλλο τις γεύσεις των πιάτων τους… Τιμή μενού: €35/άτομο.
Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.