Θεματα

Το Starlight Dinner Menu του La Suite Lounge σε πάει στα αστέρια

Μενού για ρομαντικούς στο St. George Lycabettus

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lycabettus-anoigma.jpg

Το καινούργιο μενού του La Suite Lounge στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus είναι τέλειο και συνοδεύεται από live jazz

Από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus η Αθήνα μοιάζει μαγική. Και, πραγματικά, αν υπάρχει ένα σημείο στην πόλη όπου βρίσκεσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα αστέρια, αυτό είναι σίγουρα το εστιατόριο La Suite Lounge. Εμπνευσμένος από αυτή τη θέα του ονειρεμένου αττικού ουρανού, ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος δημιουργεί ένα υπέροχο όσο και ρομαντικό μενού για δύο. Το Starlight Dinner Menu σερβίρεται κάθε Σάββατο και συνοδεύεται από live jazz με την Bessy Ikon στη φωνή και τον Βασίλη Σαλτίκη στο σαξόφωνο.

lyc.jpg

Σχεδόν κάθε πιάτο του μενού χωρίζεται σε δύο κατηγορίες που η κάθε μία φέρει την επικεφαλίδα “For Him” και “For Her”, στήνοντας ένα παιχνίδι για δύο. Για παράδειγμα, το μενού αρχίζει με ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλογίες για εκείνον και με ριζότο με cranberries, τρούφα και παρμεζάνα για εκείνη! Συνεχίζει με πράσινα σαλατικά με αβοκάντο και ψητό μανούρι (κοινό πιάτο και για τους δύο), περνάει στα κυρίως με επιλογή ανάμεσα σε ταλιάτα με πατάτες, δεντρολίβανο και σάλτσα μοσχοφίλερο και σε σολομό με κινόα και αβοκάντο με σάλτσα γκρέιπφρουτ και σφένδαμο και ολοκληρώνεται με φοντάν σοκολάτας με παγωτό και κραμπλ μους σοκολάτας για εκείνον και τηγανιτό φύλλο κρούστας με κρέμα λεμονιού και δυόσμο για εκείνη. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αυτός και αυτή θα ταΐσουν στο στόμα ο ένας τον άλλο τις γεύσεις των πιάτων τους… Τιμή μενού: €35/άτομο.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.