Θεματα

Το Starlight Dinner Menu του La Suite Lounge σε πάει στα αστέρια

Μενού για ρομαντικούς στο St. George Lycabettus

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lycabettus-anoigma.jpg

Το καινούργιο μενού του La Suite Lounge στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus είναι τέλειο και συνοδεύεται από live jazz

Από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus η Αθήνα μοιάζει μαγική. Και, πραγματικά, αν υπάρχει ένα σημείο στην πόλη όπου βρίσκεσαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα αστέρια, αυτό είναι σίγουρα το εστιατόριο La Suite Lounge. Εμπνευσμένος από αυτή τη θέα του ονειρεμένου αττικού ουρανού, ο executive chef του ξενοδοχείου Βασίλης Μήλιος δημιουργεί ένα υπέροχο όσο και ρομαντικό μενού για δύο. Το Starlight Dinner Menu σερβίρεται κάθε Σάββατο και συνοδεύεται από live jazz με την Bessy Ikon στη φωνή και τον Βασίλη Σαλτίκη στο σαξόφωνο.

lyc.jpg

Σχεδόν κάθε πιάτο του μενού χωρίζεται σε δύο κατηγορίες που η κάθε μία φέρει την επικεφαλίδα “For Him” και “For Her”, στήνοντας ένα παιχνίδι για δύο. Για παράδειγμα, το μενού αρχίζει με ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλογίες για εκείνον και με ριζότο με cranberries, τρούφα και παρμεζάνα για εκείνη! Συνεχίζει με πράσινα σαλατικά με αβοκάντο και ψητό μανούρι (κοινό πιάτο και για τους δύο), περνάει στα κυρίως με επιλογή ανάμεσα σε ταλιάτα με πατάτες, δεντρολίβανο και σάλτσα μοσχοφίλερο και σε σολομό με κινόα και αβοκάντο με σάλτσα γκρέιπφρουτ και σφένδαμο και ολοκληρώνεται με φοντάν σοκολάτας με παγωτό και κραμπλ μους σοκολάτας για εκείνον και τηγανιτό φύλλο κρούστας με κρέμα λεμονιού και δυόσμο για εκείνη. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αυτός και αυτή θα ταΐσουν στο στόμα ο ένας τον άλλο τις γεύσεις των πιάτων τους… Τιμή μενού: €35/άτομο.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 210 7416191

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.