Θεματα

Marks & Spencer,όχι μόνο ρούχα

Τώρα και στην Ελλάδα τα deli shops

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59140-117952.jpg

Είναι πολλοί (εντάξει, οι πιο λιχούδηδες από εμάς), αυτοί που όταν μπαίνουν στα Marks & Spenser του Λονδίνου, προσπερνούν γρήγορα γρήγορα τις ατέλειωτες συλλογές ένδυσης, για να βρεθούν στον όροφο που εκτίθενται τα τρόφιμα. Κρέατα, πουλερικά, ψαρικά, αλλαντικά, μεγάλη γκάμα λαδιών, σαλτσών, μπαχαρικών, γεύσεων από όλον τον κόσμο και στην άκρη ένα μανάβικο με ό, τι πεθυμήσει η ψυχή σου σε πρασινάδα, ή (σε κάποια από αυτά) και ένα μικρό εστιατόριο για απόλαυση επί τόπου. Μεγαλείο!

Εδώ και λίγο μέρες όμως τα γνωστά καταστήματα έφεραν και στην Ελλάδα τα deli shops τους και κάνουν δυναμική εμφάνιση και στην Αθήνα. Με ένα ανεξάρτητο κατάστημα στη Γλυφάδα, ένα corner στον 6ο όροφο του καταστήματος της Ερμού αλλά και ένα ολοκαίνουριο κατάστημα στην Κέρκυρα.

Ξεκινούν με τα «best sellers» τους, δηλαδή με μπισκότα με επικάλυψη σοκολάτας, μαρμελάδες, καφέδες, φυστικοβούτυρο, ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού και τα περίφημα scottish shortbread cookies. 

n

Σ’ αυτά προσθέτουν και μια μεγάλη ποικιλία από βραβευμένα κρασιά και μπύρες, ενώ για την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει προτείνουν μπισκότα, γλειφιτζούρια, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς & marshmallows σε ωραίες…λονδρέζικα ρομαντικές και happy συσκευασίες.

n

Καλή αρχή, λοιπόν, και σύντομα και στα υπόλοιπα που βλέπουμε στα καταστήματα του εξωτερικού και μας τρέχουν τα σάλια. Περιμένουμε με ανυπομονησία.

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.