Θεματα

Κρασί και 7η Τέχνη στην ΟΚΤΑΝΑ

4 κρασιά και μια ταινία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59137-117950.jpg

“Ταινία με κρασί ή ταινία για το κρασί … Πώς έφερε ο Jim Barrett τα κρασιά της Καλιφόρνια στον οινικό χάρτη … Τι κρύβει το μπουκάλι Pommard του 1934 … Μπορεί ένας Νεοϋορκέζος “businessman” να γίνει Γάλλος οινοποιός … Πού θα καταλήξει ένας μελλόνυμφος μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι σε ατέλειωτους αμπελώνες;

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα σου απαντηθούν την Πέμπτη 23/1 στο wine bar ΟΚΤΑΝΑ, που διοργανώνει μια κινηματογραφική βραδιά με πρωταγωνιστή το κρασί. Μαζί με 4 επιλεγμένα κρασιά μπορείς να εξερευνήσεις, να συνδυάσεις, να γευτείς και να ταξιδέψεις σε οινικούς προορισμούς, αρώματα, χρώματα και αμπελώνες. Η ιστορία του κρασιού από το αμπέλι μέχρι το κελάρι εξελίσσεται στην οθόνη και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κρασί είναι φιλοσοφία και πολιτισμός.

Κόστος συμμετοχής 15€ / άτομο, Κράτηση απαραίτητη.

23/1, 20:30, wine bar ΟΚΤΑΝΑ, Πλατεία Βαρνάβα 9, Παγκράτι, 210 7014630, 694 4052851

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.