Θεματα

Κρασί και 7η Τέχνη στην ΟΚΤΑΝΑ

4 κρασιά και μια ταινία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59137-117950.jpg

“Ταινία με κρασί ή ταινία για το κρασί … Πώς έφερε ο Jim Barrett τα κρασιά της Καλιφόρνια στον οινικό χάρτη … Τι κρύβει το μπουκάλι Pommard του 1934 … Μπορεί ένας Νεοϋορκέζος “businessman” να γίνει Γάλλος οινοποιός … Πού θα καταλήξει ένας μελλόνυμφος μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι σε ατέλειωτους αμπελώνες;

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα σου απαντηθούν την Πέμπτη 23/1 στο wine bar ΟΚΤΑΝΑ, που διοργανώνει μια κινηματογραφική βραδιά με πρωταγωνιστή το κρασί. Μαζί με 4 επιλεγμένα κρασιά μπορείς να εξερευνήσεις, να συνδυάσεις, να γευτείς και να ταξιδέψεις σε οινικούς προορισμούς, αρώματα, χρώματα και αμπελώνες. Η ιστορία του κρασιού από το αμπέλι μέχρι το κελάρι εξελίσσεται στην οθόνη και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κρασί είναι φιλοσοφία και πολιτισμός.

Κόστος συμμετοχής 15€ / άτομο, Κράτηση απαραίτητη.

23/1, 20:30, wine bar ΟΚΤΑΝΑ, Πλατεία Βαρνάβα 9, Παγκράτι, 210 7014630, 694 4052851

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.