- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
“Ταινία με κρασί ή ταινία για το κρασί … Πώς έφερε ο Jim Barrett τα κρασιά της Καλιφόρνια στον οινικό χάρτη … Τι κρύβει το μπουκάλι Pommard του 1934 … Μπορεί ένας Νεοϋορκέζος “businessman” να γίνει Γάλλος οινοποιός … Πού θα καταλήξει ένας μελλόνυμφος μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι σε ατέλειωτους αμπελώνες;
Όλα αυτά και άλλα πολλά θα σου απαντηθούν την Πέμπτη 23/1 στο wine bar ΟΚΤΑΝΑ, που διοργανώνει μια κινηματογραφική βραδιά με πρωταγωνιστή το κρασί. Μαζί με 4 επιλεγμένα κρασιά μπορείς να εξερευνήσεις, να συνδυάσεις, να γευτείς και να ταξιδέψεις σε οινικούς προορισμούς, αρώματα, χρώματα και αμπελώνες. Η ιστορία του κρασιού από το αμπέλι μέχρι το κελάρι εξελίσσεται στην οθόνη και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κρασί είναι φιλοσοφία και πολιτισμός.
Κόστος συμμετοχής 15€ / άτομο, Κράτηση απαραίτητη.
23/1, 20:30, wine bar ΟΚΤΑΝΑ, Πλατεία Βαρνάβα 9, Παγκράτι, 210 7014630, 694 4052851
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.